Virágillatú krémmel lehet fiatalosabbá tenni a bőrt

Az érett arcbőr lipidtartalmának több mint felét elveszítheti, ezáltal sérülékennyé válik és veszít rugalmasságából. Egy új krém erre kínál megoldást.

Az érett arcbőr a lelassult hormonális aktivitásnak köszönhetően akár 57 százalékot is veszíthet lipid tartalmából. Ezáltal sérülékennyé válik, veszít tömörségéből és rugalmasságából.

Az arcbőr így elveszíti a fiatalos arcbőrre jellemző tulajdonságait, ezért táplálásra és megújulásra van szüksége. A Vichy laboratóriuma 11 évnyi kutatás után bemutatja a Neovadiol Magistral tápláló balzsamot az arcbőr tömörségének fokozásáért. Ez a gazdag arckrém a bőrszövet megújulását elősegítő aktív hatóanyagokat revitalizáló olajokkal egyesíti az arcbőr tömörségének visszaadása érdekében. A krém nem zsíros és kellemes virág-gyümölcs illatú, ráadásul érzékeny bőrön is alkalmazható.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26, +32 °C
Minimum: +11, +18 °C

A napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, a több és vastagabb felhő a Dunántúlon ígérkezik. Nagyobb eséllyel itt alakul ki eső, zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél, 23, 30 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön frontmentes idő lesz, de a nagy napi hőingás több panaszt is okozhat. A vérnyomás-ingadozás mellett a fejfájás szintén gyakori tünet lehet, a fokozottan érzékenyeknél pedig a görcsös bántalmak felerősödése is várható. Markáns hatások azonban nem érvényesülnek, a hőségmentes idő jót tesz az alvásnak és a pihenésnek. A Dunántúlon kissé változékonyabb idő lesz, ott ingadozhat a hőérzet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: