Ultrahanggal a zsírpárnák ellen?

A legtöbben szeretnénk egy kicsit karcsúbbak és feszesebbek lenni, ám ez sajnos nem mindig megy könnyen. Vannak olyan területek, melyekhez jobban ragaszkodnak a zsírpárnák - ezektől pedig nagyon nehéz megszabadulni, hiába sportol és diétázik valaki.

Szerencsére erre is van megoldás, egy forradalmian új módszer formájában. Az úgynevezett kavitációs zsírbontás az alacsony frekvenciás ultrahang előnyeit használja ki: kényelmes, gyors és igen hatékony módja annak, hogy a zavaró zsírpárnáktól megszabaduljunk!

Pontosan mi az a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás során az érintett területeket alacsony frekvenciás ultrahangokkal "bombázzuk". Ezek az ultrahangos hullámok a test szöveteit nem roncsolják, azonban a bőr alatti zsírsejtekre megsemmisítő hatással vannak. Az ultrahang-hullámok mikroszkopikus buborékokat hoznak létre a szövetekben, és amikor ezeket a buborékok elpattannak, szétbontják, szétroncsolják a zsírsejteket körülvevő sejtmembránt is, így a sejtekben lévő zsír felszabadul és kiürül a szervezetünkből, méghozzá a nyirokrendszeren keresztül. A kavitációs zsírbontás nagyszerűen használható helyi kezelésre, hiszen csak onnan távolítja el a felesleges zsírsejteket, ahol a kezelőfejet mozgatjuk. Mivel minden ember meghatározott számú zsírsejttel jön a világra, ha ezekből néhányat megsemmisítünk, akkor nem is jönnek létre újak. Így a fogyás nemcsak gyors és látványos, de nagyon tartós is lesz!

Szalonminőség otthon!

"Mint minden nőnek, nekem is vannak gondjaim az alakommal, szívesen próbálok ki új diétákat, termékeket, módszereket. Nagyon lelkes lettem, amikor először hallottam a kavitációs zsírbontásról" - kezdi beszámolóját Julcsi, aki már egy teljes kúrát végigcsinált a otthoni ultrahangos zsírbontó készülékkel. "A szalonokban azonban meglehetősen borsos ezeknek a kezeléseknek az ára, ráadásul nagyon népszerűek is, így elég nehéz helyet kapni. A Forever Slim készülék azonban pont azt tudja, mint a nagyok, csak éppen jóval olcsóbb, könnyű, hordozható, és a használata is nagyon kényelmes."

"A gép leginkább egy furcsa, de elegáns fritőzhöz vagy porszívóhoz hasonlít, és nem nagyobb, mint egy konyhai robotgép" - folytatja Julcsi. - "A tudása azonban egyáltalán nem kisebb, sőt! A kezelését is nagyon könnyű megtanulni, hiszen csak a kezelőfejet kell mozgatni az érintett területen. A gombokkal be lehet állítani, hogy mennyi ideig és milyen intenzitással szeretnénk kezelni a testünk egy-egy részét. Én az elején a legkisebbel kezdtem, és azt is rövid ideig csináltam csak, de hamar megtanultam, hogy mi az, ami még kellemes. A kezelés ugyanis egyáltalán nem kellemetlen! Tulajdonképpen nem is éreztem semmit: a speciális ultrahangos zselé egy kicsit hideg volt, és ha túl sokáig hagytam mozdulatlanul a fejet, akkor felmelegedett, de egyébként semmilyen fájdalmat nem éreztem. A legnagyobb gond talán az unalom volt, de azt is meg tudtam oldani. A gépnek ugyanis van egy kis zúgása, de azért tévézni, zenét hallgatni is lehet mellette."

Felkészülni a kúrára

Julcsi beszámolója szerint egy kavitációs kúra akár több hónapig is tarthat - nem azért, mert annyira sokat kell használni a gépet, hanem azért, mert elegendő időt kell hagyni a szervezet regenerálódására. "Volt néhány szabály, amit be kellett tartanom. Például, hogy mennyit használhattam egy-egy alkalommal a gépet, vagy milyen hosszú szünetet kellett tartanom két kezelés között. De ezeket egyszerűen beírtam a naptáramba, mintha csak kozmetikushoz mentem volna" - mondja.

"Aztán ott voltak az étkezésre és az ivásra vonatkozó javaslatok, de ezeket rutinos fogyózóként nem volt nehéz betartani" - meséli. - "Napi két-három liter vizet ittam meg, az ételválasztásnál pedig előnyben részesítettem a zöldségeket, a salátákat és a sovány húsokat. Szerencsére a mozgáshoz is jobban megjött a kedvem, ez pedig csak tovább fokozta a gép méregtelenítő hatását."

És az eredmények? Julcsi boldogan mutatja a nadrágját, mely már lötyög rajta. "Nagyjából egy hónap alatt egy ruhaméretet fogytam, de a bőröm is feszesebb, simább lett. Ráadásul ezt már az első tízperces kezelés után észrevette a párom! Olyan helyekről is sikerült fogynom, amelyekről korábban egyáltalán nem sikerült lefaragnom a zsírpárnákat. Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, ajánlottam a barátnőimnek is!"

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: