Hány éves korig lehetséges a fogszabályozás?

Bár egyes esetekben már a tejfogazati időszakban javasolt elkezdeni a fogszabályozást, ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy a módszer nem csupán gyermekeknél alkalmazható.

Milyen esetekben ingyenes a fogszabályozás? Részletek itt.

Többnyire a 20 és 30 év közötti korosztály tagjai keresik fel a fogszabályozó szakorvosokat. Ennek lehetnek esztétikai okai, de előfordulhat, hogy egy gyermekkorban nem kezelt vagy korábbi kezelés után visszaállt rendellenesség miatt válik szükségessé a beavatkozás.

A felnőttkori fogszabályozás fokozott körültekintést igényel
A felnőttkori fogszabályozás fokozott körültekintést igényel

Érdemes azonban megemlíteni, hogy felnőtteknél nem egészen ugyanolyanok a fogazat rendezésének lehetőségei, mint fiatalabb korban. A felnőttkori fogszabályozás kapcsán felmerülő nehézségeket és veszélyeket dr. Tihanyi Dóra parodontológus foglalta össze az alábbi videóban.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +29, +35 °C
Minimum: +14, +20 °C

Több órára kisüt a nap, a megjelenő gomolyfelhőkből csak kevés helyen lehet zápor, zivatar. Megélénkül a nyugatias szél, 29, 35 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Kedden frontmentes marad az idő, és a következő napokhoz hasonlóan újra a kánikula okozza majd a legtöbb tünetet. Alvásproblémák léphetnek fel, napközben pedig álmosságérzet, koncentrálási problémák és kábaság jelentkezhet, csökken a teljesítőképesség. Fokozódik a migrénhajlam. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)