Elballagott az óvodából az SMA-s Zente

Hamarosan az iskolapadba is beülhet a kisfiú, akinek gyógyulásáért egy egész ország együtt szurkolt.

A napokban ballagott el az óvodából Zente, az a kisfiú, akinek a gyógyulásáért szinte az egész ország megmozdult - írja az Index. Mióta megkapott minden szükséges kezelést, rengeteget fejlődött, hamarosan pedig az iskolapadba is beülhet.

Fotókat az alábbi posztra kattintva tekinthetünk meg a kis Zentéről:

"Eseménydús 4 év van mögöttünk, sok-sok kis baráttal gazdagodtunk, igazán csodás kis közösségbe csöppent!" - írták a Facebookon a kisfiú szülei. Megköszönték egyben azt a támogatást és szeretetet is, amelyet a kezdetek óta sugároznak feléjük. "Ez a nyár más lesz, mint a többi. Sajnos picit kevesebb pihenés fér bele, mert ki kell használni az iskola előtti utolsó olyan időszakot, amikor még sokat tornázhat. A tanév kezdetével megszűnnek a reggeli tornák Borival és egy teljesen új rendszerbe kell belesimulni, ami egyelőre még az én fejemben sem állt össze. Mindenesetre csodás és szívmelemgető heteken vagyunk túl" - olvasható a bejegyzésben.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +35 °C
Minimum: +21 °C

Estig napos idő várható a gomolyfelhők fokozatosan leépülnek, kiderül az ég. Addig elsősorban keleten, délkeleten még kialakulhat néhol zápor, zivatar, de teljesen másutt sem zárható ki. A cellákhoz intenzív csapadékhullás, erős, esetleg viharos széllökés is társulhat. Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Késő estére 21 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet. Bár egy hidegfrontnak köszönhetően picit mérséklődött a forróság, továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra