Próbálja ki, milyen lehet fül-orr-gégésznek lenni!

Nem olyan régen iPhone-on megjelent egy fül- orr-gégészetes játék, Nose Doctor néven. Semmi komolyra nem kell számítani, inkább csak érdekességként ajánljuk.

Akinek felcsillant a szeme, hogy orvostanhallgatóként vagy lelkes amatőrként valamilyen szuper játszóteret biztosít a szóban forgó app, azt el kell keseríteni, csupán a mindennapi gusztustalanságok kategóriába lehetne nevezni a játékot.

Forrás: iTunes

Ahogy azt az ENT House fül-orr-gégészeti blogon is írják a szakemberek , itt nem végezhetünk stapedectomiát vagy nyaki blokkdisszekciót, itt csupán betegek orrából kell kiszednünk dolgokat, orrszőrt vagy váladékot.

Így első blikkre tehát nem kifejezetten ajánlott étkezés előtt vagy után játszani vele , mindenesetre különös a próbálkozás, újabb színfolt az applikációk között. Vagy inkább csak újabb különös játék a szőrtelenítős és pattanást kinyomós fejlesztések után?

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27, +33 °C
Minimum: +11, +20 °C

Pár órára kisüt a nap, de időnéóként erősen felhős lesz az ég. Nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakulnak ki záporok, zivatarok. Időnként megélénkülő északkeleti szél mellett 27, 33 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn nem jön front, de melegedés kezdődik. A fokozottan érzékenyeknél fáradékonyság, dekoncentráltság léphet fel, egyesek alvásproblémákat is tapasztalhatnak. A keringési panszokkal küzdők a következő napokban tartós tünetekre készüljenek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)