Halála előtt egy hazai kórházba szállították Tompos Kátyát

Németországban is kezelték, a halála előtti napokban azonban egy hazai kórházba szállították, ahol családtagjai is elbúcsúzhattak tőle.

Péntek hajnalban, 41 éves korában meghalt Tompos Kátya. A Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő egy ritka daganatos betegséggel küzdött hosszú ideje. A Blikk információi szerint a színművésznőt Németországban is kezelték, azonban a halálának óráján már egy hazai kórházban kapott ellátást, ahol a hozzá közelállók is mellette lehettek, vagy legalább elbúcsúzhattak tőle.

"A férjemmel együtt mentünk be a kórházba elbúcsúzni tőle. Tudtuk, hogy közel a vég, már nem volt magánál, alig kapott levegőt, morfiumot adtak neki, mert nagy fájdalmai voltak. Emberfeletti küzdelmet vívott az elmúlt öt évben. Orvos párja tudása segítette a harcban és rengeteg barátjának, ismerősének szeretete. A Centrál is minden erejével mellette állt" – mondta a Blikk megkeresésére Básti Juli, a színésznő kollégája, aki férjével együtt csütörtökön látogatta meg Tompos Kátyát. 

A színésznő egy közeli barátja szerint Kátya sokáig nem akarta, hogy a nyilvánosság tudomást szerezzen a betegségéről, és amikor nemrégiben beleegyezett, azt remélték, még lesz idő a gyógyulásra. "A jó szándékú embereknek hála akkora összeg gyűlt össze, hogy tudtommal a hozzátartozói már az alapterápián túl az amerikai és távol-keleti kezeléseket is elkezdtek szervezni, ám az utóbbi két-három napban drasztikusan romlott az állapota. Ha ezt tudjuk, előbb cselekszünk" - idézi a lap a színművészhez közel álló embert.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +35 °C
Minimum: +21 °C

Estig napos idő várható a gomolyfelhők fokozatosan leépülnek, kiderül az ég. Addig elsősorban keleten, délkeleten még kialakulhat néhol zápor, zivatar, de teljesen másutt sem zárható ki. A cellákhoz intenzív csapadékhullás, erős, esetleg viharos széllökés is társulhat. Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. Késő estére 21 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet. Bár egy hidegfrontnak köszönhetően picit mérséklődött a forróság, továbbra is erős az UV sugárzás és tikkasztó a meleg.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra