Gyógyszerkereső

Amoena Contact

Kiszerelés: 1 darab

Törzskönyvi szám:

Amoena Contact

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Amoena GmbH

Normatív TB támogatás:

Vényköteles

Közgyógyellátásra adható:

Patikán kívül vásárolható

EÜ támogatásra adható:

EÜ Kiemelt támogatás:

Ajánlott fogyasztói ár: 36779.2 Ft
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű, a termék ára függ az orvosi rendelvényen szereplő kedvezmény jogcímétől.

Fogyasztói ár: 36779.2 Ft *

Normatív támogatott ár: 20025.36 Ft 

*az ár tájékozatató jellegű.

Betegtájékoztató

Contact testre tapadó hűsítő mellformák
A legteljesebb biztonság és könnyebbség

A Contact protézis közvetlenül a testre tapad, és együtt mozog vele - ugyanúgy, mint a természetes mell. Kellemes a viselése, megteremti a test szimmetriáját és tehermentesíti a vállakat. De nem csak testileg segíti elő a jó közérzetet. A legújabb vizsgálatok igazolják, hogy a mellműtött nők az öntapadó protézis viselése által nagyobb önbizalomra és több életörömre tesznek szert.
Az Amoena egyedülálló Comfort+ hőkiegyenlítő anyagának köszönhetően a mellformák a testhőmérsékletének változtatásakor is egész nap tartó frissességet biztosítanak.

A lágy hátoldalú protézis ragasztófelülete egy teljesen bőrbarát, aktív tapadóréteg, amely rendszeres tisztítás mellett másfél - két évig is problémamentesen viselhető. A protézist csak az Amoena által gyártott speciális tisztítószerrel szabad tisztítani.

Minden mellműtött nő viselhet Contact protézist - gyakran már röviddel az utókezelések (kemo- és sugárterápia) befejezése után. Az Amoena Contact igazi varázsa az Amoena által szabadalmaztatott tapadógyöngyökel ellátott tapadó rétegében rejlik. A tapadógyöngyök hatékonysága nagymértékben függ viselője bőrtípusától, izzadékonyságától és a mellforma ápolásától.

Amoena

Szeretném megvásárolni patikában, megkeresem a legközelebbi patikát:


Partner patikáink: logo BENU Gyógyszertár