Veszélyes terméket hív vissza az IKEA

Az IKEA visszahívja a CALYPSO mennyezeti lámpák egyik szállítmányát - tájékoztat honlapján a cég. Mint írják, elnézést kérnek az okozott kellemetlenségért, és köszönik a vásárlók megértését.

Termékvisszahívás az IKEA-nál

Az IKEA visszahívja a CALYPSO mennyezeti lámpák egyik szállítmányát, mert fennáll a kockázata, hogy a búrák leesnek - írják honlapjukon . Az IKEA arra kéri a vásárlókat, akik 2016. augusztus 1. után vásároltak CALYPSO mennyezeti lámpát, hogy újfent ellenőrizzék a termékre pecsételt dátumot.

Veszélyes terméket hív vissza az IKEA, IKEA termékvisszahívás lámpa lakberendezés otthon
Veszélyes lápmát hív vissza az IKEA

Az IKEA visszahívja azokat a CALYPSO mennyezeti lámpákat, melyeket a rajtuk szereplő dátumjelzés szerint az alábbi időszakban gyártottak: (ééhh) 1625 és 1744 között.

Mint írják, az IKEA tudomást szerzett olyan esetekről, amikor az üvegbura leesett, és hogy minimálisra csökkentsük a baleset lehetőségét az IKEA visszahívja a jelzett időszakban gyártott, az alábbi dátumjelzéssel ellátott CALYPSO mennyezeti lámpákat: (ééhh) 1625 és 1744 között.

Az IKEA nagyon komolyan veszi a termékbiztonságot. Termékeinknek minden esetben szigorú, országos és nemzetközi vonatkozó jogszabályokban rögzített feltételeknek kell megfelelniük. Ennek ellenére értesültünk olyan esetekről, amikor a CALYPSO üvegbúra leesett. Vásárlóink biztonsága és a további esetleges balesetek elkerülése érdekében a terméket visszahívjuk és visszafizetjük a teljes vételárat vagy csereterméket biztosítunk.

Vigyük vissza a terméket!

Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki a jelzett dátummal ellátott CALYPSO mennyezeti lámpát vásárolt, hogy vigye vissza a terméket a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárat. Az IKEA nem kér semmilyen vásárlást igazoló nyugtát.

"Még akkor is, ha az eset előfordulására nagyon kicsi esély van, a kockázat lehetősége már elég az IKEA-nak ahhoz, hogy egy terméket visszahívjon" - mondja Emilie Knoester, az IKEA of Sweden Világítás üzletági vezetője és otthonszakértője, majd így folytatja: "Vásárlóink biztonsága a legfontosabb az IKEA számára, éppen ezért döntünk úgy, hogy az érintett szállítmányból származó termékeket elővigyázatosságból visszahívjuk."

Az IKEA elnézést kér az okozott kellemetlenségért, és köszöni a vásárlók megértését!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +14, +19 °C
Minimum: +1, +7 °C

Változóan, többször erősen felhős lesz az ég, szórványosan eső, zápor is lehet. Élénk északnyugati, nyugati szél mellett 14, 19 fokig melegszik a levegő. Hétfőn kettősfront hat a szervezetre. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, emellett gyakoriak lehetnek a keringési panaszok és a rosszullétek. Többen alvászavarokkal küzdhetnek, napközben pedig az energiátlanság és az ingerlékenység lehet jellemző. A hőérzet és a komfortérzet is csökken kissé. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: