A babamozi ilyenkor a legélvezhetőbb

A kötelező terhesség alatti vizsgálatok mellett léteznek olyan tesztek is, amelyek lefolytatása ugyan nem előírás, a kismamák többsége mégis igényli a terhesgondozás során. Lássuk, mit kell tudni ezekről.

A hazai orvosi protokoll három ultrahangvizsgálatot tesz kötelezővé a várandósság során, az ezen felüli alkalmak gyakran csupán "babamozinak" minősülnek, ami elsősorban inkább a szülők számára fontos. Akadnak azonban olyan választható vizsgálatok is, amelyeket számos szakember szerint érdemes lefolytatni, mert hasznos információkkal szolgálhatnak a baba egészségére, fejlődésére vonatkozóan. Minderről dr. Hadarits Orsolya szülész-nőgyógyász foglalta össze a legalapvetőbb tudnivalókat.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +29, +37 °C
Minimum: +16, +23 °C

Eleinte csökken a felhőzet, majd délután a napsütés mellett a képződő gomolyfelhőkből keleten, illetve a Dunántúlon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. Erős, a Bakonyban viharos lesz az északnyugati szél, a legmagasabb hőmérséklet 29, 37 fok között alakul. Szombaton hidegfront hat a szervezetre, de még a hőség is nagy igénybevételt jelent. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, erősen ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is felléphet. A szívbetegeket fokozott terhelés éri! Átmenetileg mérséklődnek a koncentrálási problémák. A kánikulával terhelt tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye! A légszennyezettség közepes, csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: