Van új a nap alatt: legyen élmény a napozás!

2012-ben a Vichy a felnőtteknek kifejlesztett napvédő készítmények mellett kiemelt hangsúlyt fektet a gyermekek napvédelmére.

Az új napvédő termékcsalád a fényszűrő rendszernek köszönhetően védi a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól, termálvizet tartalmaz, érzékeny bőrön tesztelt, parabenmentes és hipoallergén. Textúrájuk a használat örömét nyújtja minden bőrtípusnak, még az érzékeny bőrnek is.

A gyerekek extra érzékeny bőrére fejlesztették ki a Capital Soleil naptejet gyerekeknek, 50-es faktorszámmal. Ez magas védelmet biztosít, illatanyagoktól, parabentől, színezőanyagtól mentes, hipoallergén, vízálló, bőrgyógyászati és gyermekorvosi felügyelet mellett tesztelt.

Újdonság a "Dry Touch" Napvédő krém SPF 50-es védelemmel, mattító hatással. Fényszűrő rendszerének köszönhetően védi a bőrt az UVA és az UVB sugarak káros hatásaitól. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, érzékeny bőrön tesztelt, hipoallergén, parabenmentes.

A Vichy Capital Soleil gazdaságos kiszerelések az egész családnak mindig mindenhol ideális védelmet jelentenek.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +1, +5 °C
Minimum: -4, +2 °C

Párás, borongós időre kell számítani. Az északkeleti tájakat kivéve többfelé lehet eső, nyugaton havas eső, hó is. Mérsékelt szél mellett 1, 5 fokig melegszik a levegő. Pénteken kettősfronti hatás érvényesül, erősebb panaszok délen, délnyugaton és nyugaton lehetnek. Ismét gyakorivá válhat a fejfájás, emellett a keringési és vérnyomáspanaszok is megszaporodhatnak. Csökken a hőérzet, alacsony lesz a komfortérzet, sok tünet jelentkezhet. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség magas, kissé csökken. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: