Introvertált vagy extrovertált személyiség vagy? Derítsd ki!

Bár mindannyian teljesen önálló és egyedi személyiségek vagyunk, bizonyos jellemzőink alapján biztosan el tudjuk helyezni magunkat valahová az introvertált-extrovertált tengelyen. Válaszolj őszintén az alábbi 10 kérdésre, és megtudhatod, hogy azok alapján vélhetően milyen a személyiségtípusod!

Egyedül vagy társaságban tudsz a legjobban feltöltődni? Bárkivel könnyedén elcsevegsz bármiről, vagy inkább csak hallgatod, ahogy a barátaid mesélnek magukról? Akkor teljesedsz ki a munkádban, ha egy nagy csapat tagja (vagy akár vezetője) lehetsz, vagy szívesebben dolgozol egyedül? Esetleg mindkét végletet igaznak érzed valamennyire, és az adott helyzettől függ, éppen hogyan viselkedsz? Kényelmetlennek éreznéd, ha az egyik napról a másikra hirtelen híressé válnál, vagy egyáltalán nem bánnád, ha állandóan a figyelem középpontjában lennél?

Bár meglepő lehet, az ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre adott válaszaid rengeteget elárulnak a személyiségedről. A 16Personalities cikke szerint például az introvertált személyek 80 százaléka jobban feltöltődik, ha egyedül van, míg az extrovertáltak 71 százalékát a társaság energizálja igazán. Az introvertáltak 84-87 százaléka biztos abban, hogy nem viselné jól a hírnevet, vagy akár a vezetői szerepet, míg az extrovertáltak körében csak jóval kevesebben aggódnának ezek miatt. Akik pedig úgy érzik, hogy sem az extro-, sem az introvertált típus jellemzése nem illik rájuk teljesen, de valamilyen szinten mindkettővel tudnak azonosulni, ők valószínűleg ambivertált, vagyis kevert személyiséggel rendelkeznek.

Alábbi önismereti tesztünket a VeryWellMind és a Introvert, Dear azonos témájú tesztjei alapján állítottuk össze. Jöjjenek tehát a kérdések!

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +12 °C
Minimum: +3 °C

A gomolyfelhők összeesnek, a nyugat felől érező frontális felhőzet pedig fokozatosan szétesik. Néhol nem zárható ki gyenge eső, zápor. A délnyugatira, délire forduló szél mérséklődik. Késő estére 2 és 8 fok közé hűl le a levegő. Fronthatásra napközben nem kell számítani, a frontérzékenyek számára is nyugodtak lesznek az időjárási viszonyok.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra