Unokája hívta ki a mentőket az idős férfihoz

Egy igazi kis hősről adott hírt a Magyar Rendőrség.

A 10 év körüli Góman Leila bátorságának és lélekjelenlétének köszönhetően időben érkezett segítség a rosszulléttel küzdő papájához.

aggódó fiatal lány telefonnal
Unokája hívta ki a mentőket az idős férfihoz. Fotó (illusztráció): Getty Images

Szédülés, izzadás, hányás

Ahogy a Magyar Rendőrség Facebook-on megosztott videójából kiderül, az aggódó kislány tárcsázta a 112-t, és elmondta, milyen tünetekkel küzd a férfi.

Nagyon rosszul van. Elment mosdóba és szédül, hányt, meg tiszta izzadt volt ma” – sorolta a panaszokat a lány. 

A videóhoz több gratuláló hozzászólás is érkezett. Az egyik kommentelő úgy fogalmazott: „Kicsi a hős, de erős! Helyén az esze! Bravó!”

A gyakori szédülés meglepő oka
A szédülésnek számos oka lehet, a többi között neurológiai, ortopédiai, kardiológiai vagy pszichés problémák is állhatnak a háttérben. A szédülés okának diagnosztizálása azonban akár több hónapba is telhet.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +21 °C
Minimum: +14 °C

Inkább csak átmeneti szakadozások fordulhatnak elő a felhőzetben. További kisebb-nagyobb csapadékgócok érkeznek, illetve képződnek, amelyek északkelet felé mozognak, a Tiszántúlon egy-egy zivatar sem kizárt. Az északias szél döntően mérsékelt, a Zemplén, Bordrogköz térségében élénk lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16 fok között valószínű. Napközben továbbra is hidegfronti hatás dominál.

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Hogy érzed most magad fizikailag?

Hogy érzed magad?

Kirobbanó formában vagy? Válaszd ki a lelki- és testi állapotodhoz illő emojit és nézd meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!


Milyen most a lelkiállapotod?

Hogy érzed magad?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra