Potenciazavarok (4)

A potenciazavarok lényegében nem gyógyíthatók, kezelése azonban nem csak ajánlott, valóban lehetséges is.

A potenciazavar kezelésének - a nemzetközi normák és ajánlások alapján - "célorientált" kezelési módnak kell lennie.

Tehát az összes kezelési lehetőséget ismerő urológusnak ki kell zárnia egy esetleges gyulladást, illetve anatómiai rendellenességet, majd a legrövidebb úton meg kell oldania a gondot. Felesleges, időigényes, drága és sokszor kellemetlen vizsgálóeljárásokat végezni az első időszakban nem ajánlott, hanem arra kell törekedni, hogy egyszerűbb módszerekkel (kék tabletta, afrodiziákumok, értágító injekciók) állítsák helyre a potenciát.

A bonyolult vizsgálatokat meg kell hagyni arra az esetre, amikor pl. a műtét típusát kell kiválasztani.

A kivizsgálás időigényes és fejlett technikai felszereléseket igényel, melyről a következő részben írunk majd.

A kezelés menete - vázlatosan - így képzelhető el.

Miután felvettük a kórelőzményt, feltártuk a problémát, elmondjuk a páciensnek, milyen alternatív kezelési lehetőségeket vannak. Ezek a következők: szájon át szedhető gyógyszerek, valamint a pénisz barlangos testébe adott injekciók különböző fajtái. Ilyenkor figyelembe kell venni a páciens járulékos betegségeit (szív- és keringési problémák, illetve az erre szedett gyógyszerek, véralvadási zavarok).

A szájon át szedhető gyógyszerek használata egyszerű, de a megfelelő adag beállítása nagy figyelmet igényel. Pl. a kék tabletta is három hatáserősségben kapható, s a mellékhatások elkerülése végett a még hatásos legkisebb adagot kell beállítani.

Ha valamely kizáró ok miatt a tablettás kezelés nem jöhet szóba, úgy az injekció adása lehet a megoldás. Amennyiben sikerül erekciót elérni a péniszbe beadott injekcióval, akkor beállítottunk egy olyan adagot, amely húsz perctől másfél óráig tartó erekciót idéz elő. Ha a páciens megtanulja, hogyan kell egy injekciót felszívni, sterilen előkészíteni és beadni magának, úgy megtaníthatjuk az öninjek-ciózásra.

Az injekciót mindig a közösülés előtt kell beszúrni a pénisz barlangos testébe. Senki ne borzadjon el, mert a szúrás kevésbé fájdalmas, mint egy farba adott injekció. A beadást követően 5-10 perc múlva következik be a tökéletes merevedés. Az injekciózásnak egyetlen veszélye lehet - de az is csak akkor, ha nincs előzetesen megállapítva pontosan az adag - az órákig tartó, elhúzódó erekció. (Ez megfelelő ellenszerrel pillanatok alatt megszüntethető.)

Az ilyen esetek többségénél a közösülés előtt beadott néhány injekció a teljes gyógyuláshoz vezethet.

Az esetek másik részében a beteg élete végéig rászorul valamilyen kezelési formára.

Ha a gyógyszerek szedésének, vagy az injekciók használatának nincs eredménye, akkor folytatni kell a kivizsgálást. Ez a páciensek húsz százalékát érinti.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt általában közepesen felhős időre készülhetünk, csapadék nem valószínű. Délután a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul. Késő este 15, 20 fok lesz. Csütörtökön gyenge hidegfront hat a szervezetre. Az érzékenyeknél görcsös fejfájás, valamint izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. Átmenetileg az ízületi problémák is fokozódhatnak. A szél kissé csökkenti a hőérzetet, a szabadban változó komfortérzet lesz jellemző. Az alvásproblémák mérséklődnek. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció