Mire lehet jó még a terhességi teszt?

Állítólag egy terhességi teszt mutatta ki egy férfinál a hererákot. Ám ha mindez igaz is, nem biztos, hogy mindenkinél működik - írja az Urbanlegends.hu.

A férfi poénból próbálta ki a terhességi tesztet, ám a legnagyobb megdöbbenésére az eredmény pozitív lett. Azt azért mégsem hitte el, hogy egy poronty növekszik a hasában, így megpróbálta kideríteni, mi állhat a háttérben - számolt be egy, az interneten terjedő cikkről az Urbanlegends.hu.

Bár az összes rosszindulatú daganatos betegségnek "csak" mintegy 1-2 százaléka hererák, mégis kiemelt jelentőségű. Egyrészt, mert a fiatal, 15-35 éves férfiak egyik leggyakoribb nem hematológiai eredetű rosszindulatú daganata, másrészt, mert potenciálisan gyógyszerekkel (is) gyógyítható. Jó tudni, hogy minél korábban diagnosztizálják a betegséget, annál nagyobb eséllyel és annál kisebb-kevesebb beavatkozással gyógyítható. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el! A szóban forgó srácnak azt a javasolták, hogy menjen el rákszűrésre. Megfogadta a tanácsot, és hamarosan ki is derült, hogy hererákja van. A magyarázat minderre az, hogy a terhességi gyorstesztek a szervezetben lévő HCG hormon szintjét mérik, és a heredaganatok nagy része is HCG hormont állít elő a férfiak szervezetében.

A a herék tapintásos vizsgálata.

A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatja el!

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +13, +23 °C

A napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, ezekből helyenként zápor, zivatar kialakulására kell készülni. Mérsékelt lesz az északi szél, 31, 36 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Vasárnap nem érkezik front, ismét az országos kánikula jelenti a veszélyt. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, magas a kiszáradás veszélye. Többeknél migrén léphet fel, csökken a koncentrálóképesség. Megszaporodhatnak az emésztési problémák. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)