Szájszag, puffadás, székrekedés: kérdezze szakértőnket!

A mai élő adásban Dr. Harasta Edit gasztroenterológus válaszol a nézők kérdéseire 17:00-tól egy órán keresztül, itt a HáziPatika.com-on.

Dr. Harasta Edit 1989-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Sebészi-gasztroenterológusi végzettsége mellett egészségügyi szakmenedzser, illetve jogi szakokleveles orvosi végzettséget szerzett.

13 éve dolgozik a magán egészségügyben. Jelenleg a Professional Gasztroenterológiai Centrumban, illetve a Dr. Rose Magánkórházban rendel. Tagja a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak, a Magyar Sebészeti társaságnak, a Multidisciplinaris Egynapos Sebészeti Társasának, és az MGT Endoszkópos szekciójának.

Ha gyomor- vagy bélpanaszokkal, emésztési zavarokkal (például reflux, IBS, puffadás) kapcsolatos kérdése van, küldje el azt a szerkesztoseg@hazipatika.com e-mail címre!

Az élő adást itt nézheti: www.hazipatika.com/videorendelo/elo_adas

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: -2, +3 °C
Minimum: -10, -5 °C

Sok napsütés lesz, de csapadék nem valószínű. Többfelé élénk, északkeleten erős lökések kísérik az északias szelet, -2, 3 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden nem jön front, de a markáns hideg miatt nagyon gyakoriak lehetnek a keringési- és vérnyomáspanaszok, a fokozottan érzékenyek pedig görcsös fejfájást tapasztalhatnak. Az ízületi bántalmak tartósnak bizonyulnak, nagy a megfázásveszély is. A napsütés azonban javítja a hangulatot és a közérzetet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: