Könnyedén, puha sarkakon

A sarok szárazsága, repedezettsége gyakori probléma, ami sokunkat érint és nem csupán esztétikai szempontból okozhat gondot.

A repedezett sarok kedvez a baktériumok elszaporodásának, sokszor kellemetlen érzéssel, olykor fájdalommal is párosul, ezért igazán fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a probléma megoldására.

A Scholl®, a lábápolás szakértője gyors és hatásos megoldást nyújt sarkunk számára a Scholl® K+ Sarokbőr-repedés krém segítségével, mely "Active Repair K+" keratin tartalmú hatóanyagának köszönhetően aktívan ápolja a száraz, kirepedezett sarkat.

Scholl® K+ Sarokbőr-repedés krém segíti a láb természetes regenerálódási képességét azáltal, hogy élénkíti a bőr sejtjeinek újbóli növekedését és felépít egy természetes védelmi rendszert a bőr helyreállítására.

Naponta kétszer vigyük fel a krémet a tiszta, száraz bőrfelületre, és akár már három nap elteltével élvezhetjük is a puha sarkak nyújtotta kellemes érzést.

A Scholl® K+ Sarokbőr-repedés krém keratinnal a drogériákban és hipermarketekben kapható.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 899 Ft

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +15, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek. Kedden front nem érkezik, de a magasban zajló folyamatok hatására front jellegű tünetek léphetnek fel. Gyakori lehet a görcsös és a migrénes fejfájás, egész nap ingadozhat a vérnyomás. Egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szabadtéri programoknak kedveznek a körülmények, de a záporok miatt az esernyőt is célszerű kéznél tartani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)