Elégedetlenek a gyermekorvosi ügyelettel

Hatszáznál is többen támogatják a kezdeményezést Tatabányán, hogy a város vizsgálja felül a gyermekorvosi ügyeletet ellátó céggel kötött szerződést.

Az aláírók többségének egy doktornő munkájával szemben van kifogása, aki szerintük szétszórt, és többször előfordult, hogy rossz gyógyszert írt vagy helytelen diagnózist állított fel, írja a hvg.hu . Volt, akinek a gyerekére az orvos azt mondta, semmi baja, aztán kiderült, hogy gégegyulladása van, míg valaki más azt tette szóvá, hogy mire leírta volna, a doktornő elfelejtette, mi is a diagnózis, és a dátumot is négyszer kérdezte meg.

Tatabányán felülvizsgáltatnák a gyermekorvosi ügyeletet
A pácienseknek egy doktornő munkájával szemben van kifogása

Az RTL Klub Híradója megkereste az ügyeletet működtető cég vezérigazgatóját, aki azt mondta, hogy a doktornőnek megvan minden szükséges szakvizsgája, és a munkájára eddig nem érkezett panasz, pedig több városban is ellát ügyeletet. A cég igazgatója hozzátette, hogy amint hivatalos megkeresés érkezik hozzájuk, kivizsgálják az ügyet, és megteszik a szükséges lépéseket.

A helyi önkormányzat is tud a petícióról, de véleményük szerint csak egy orvos ellen irányul, és felhívták rá a figyelmet, hogy nem célszerű általánosítani, mert a szolgáltató tíz gyerekorvossal látja el az ügyeletet. A cégtől ezzel együtt azt kérték, hogy indítson vizsgálatot az ügyben.

)
Milyen betegségeket okozhat kutyáknál a kullancs?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +5, +10 °C
Minimum: -5, +2 °C

A napsütés mellett felhőátvonulásokra kell készülni, ezekből helyenként zápor, a hegyekben esetleg hózápor is kialakulhat. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél, a csúcshőmérséklet 5, 10 fok között alakul. Kedden már nem lesz front felettünk, de sokan még mindig hidegfronti tüneteket tapasztalhatnak magukon. A reggeli ízületi panaszok napközben is fennállhatnak, illetve erős fejfájás is jelentkezhet, ami a szeles tájakon lehet intenzívebb. Ingadozhat a vérnyomás, jellemző lehet a rossz közérzet. Sokan még az óraátállítást sem heverték ki. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: