Kérdés: Gerincbeteg vagyok hosszú évek óta, háromszor műtötték a gerincem lumbális és nyaki porckorongsérv miatt. Mozgásszervi problémáim miatt évente gyógyfürdőbe utalt az orvos, komplex kezelésre. 2008 ...

Valóban pár évig nem tanácsos a termálvíz, a túl meleg víz, szauna, a gerinc masszírozása stb. Ha jól van és leletei jók, akkor nem feltétlenül ragaszkodnék az öt évhez, de háromhoz igen.

Porckorongsérv

Gerincbeteg vagyok hosszú évek óta, háromszor műtötték a gerincem lumbális és nyaki porckorongsérv miatt. Mozgásszervi problémáim miatt évente gyógyfürdőbe utalt az orvos, komplex kezelésre. 2008 novemberében kiderült az emlődaganatom, amit saját magam vettem észre, a januári mammográfia még negatív volt. A sebész javaslatára műtét előtti kemoterápiát kaptam, és öt hónappal később teljes emlő és hónalji nyirokcsomó-eltávolítás történt. Azután sugárkezelést kaptam, és utána egy évig gyógyszeres kezelést. Most már jól vagyok, a helyreállító műtéten is túlvagyok. Mennyi idő elmúltával mehetek újra gyógyfürdőbe és a mozgásszervi betegségem kezelésére? A neurológus azt mondta, hogy öt évig nem kaphatok elektromos kezeléseket, és melegvizű fürdőt sem ajánl.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza porckorongsérv témában:

Valóban pár évig nem tanácsos a termálvíz, a túl meleg víz, szauna, a gerinc masszírozása stb. Ha jól van és leletei jók, akkor nem feltétlenül ragaszkodnék az öt évhez, de háromhoz igen.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: