Meggyógyult a koronavírusból: "ez volt a legrosszabb"

"Nem féltem még akkor sem, amikor a tünetek megjelentek. A családtagjaimat és a barátaimat viszont nagyon féltettem" - Török Ádám videós újságíró szeptemberben esett át a COVID-19-en. Gyógyulását követően őszintén mesélt a betegséggel kapcsolatos tapasztalatairól.

Mely tünetek keltették fel először a koronavírus-fertőzés gyanúját? Milyen viszontagságokat tartogatott a házi karantén időszaka? Mi volt a legrosszabb a betegségben? Minderről Török Ádám részletesen mesélt a vele készült interjúban.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +1, +5 °C
Minimum: -10, -3 °C

Gyengén, a Dunántúlon közepesen felhős időre készülhetünk, csapadék nem alakul ki. Megélénkül a keletire forduló szél, 1, 5 fok között alakul a csúcshőmérséklet. Szerdán frontmentes marad az idő. A nagyon hideg, erősen fagyos reggelen intenzív kopásos ízületi bántalmak jelentkezhetnek, emellett napközben is keringési és vérnyomáspanaszok léphetnek fel. A hideg a bőrt is száríthatja. Alacsony a hőérzet, de a napsütés némileg javít a komfortérzeten. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: