Kérdés: A péniszem tövében több, a herezacskón elszórtan, a péniszem alsó oldalán, a fitymán belsején valamint a húgycsőnyílásom környékén fehér, hólyagszerű kiütések jelentkeztek. A húgycsőnyílás környéki ...

A jelenség leginkább teljesen normális, faggyúmirigyek jelenlétére utal.

Faggyúmirigy

A péniszem tövében több, a herezacskón elszórtan, a péniszem alsó oldalán, a fitymán belsején valamint a húgycsőnyílásom környékén fehér, hólyagszerű kiütések jelentkeztek. A húgycsőnyílás környéki elváltozások mattabb fehérek, mint a pénisz töve környékiek. Mi lehet ez? 15 éves vagyok, szexuális kapcsolatba még nem kerültem.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza faggyúmirigy témában:

A jelenség leginkább teljesen normális, faggyúmirigyek jelenlétére utal.

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)