Összeesett az utcán, a boltosok mentették meg

A gyáli közérteseknek köszönheti az életét egy idős férfi. A megdöbbentő esetről az Országos Mentőszolgálat számolt be Facebook-oldalán.

Vásárlás közben kezdett szédülni az a 75 év körüli férfi, akinek egy gyáli közért dolgozói siettek a segítségére – olvasható az Országos Mentőszolgálat bejegyzésében. A poszt szerint a boltosok leültették a férfit, aki pár perc után jobban érezte magát, megköszönte a segítséget, majd hazaindult. Amikor azonban kilépett a boltból az utcára, összeesett.

A közértesek rögtön utána siettek, mentőt hívtak és a telefonos utasítások szerint megvizsgálták, de a férfi ekkor már nem is lélegzett. A mentésirányító riasztotta a legközelebbi mentőegységet, egy esetkocsit és a helyi orvosi ügyeletet is, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőket – írják a bejegyzésben, hozzátéve: a mentők perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek, és a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Hogyan működik a bolhanyakörv?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +10, +20 °C
Minimum: -2, +6 °C

Erősen felhős lesz az ég, a nap második felétől egyre többfelé lehet eső, zápor. Erős délnyugati szél mellett 10, 20 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyek körében puffadás és egyéb emésztési panaszok jelentkezhetnek, emellett keringési problémák léphetnek fel. Az arra hajlamosak akár intenzív migrént is tapasztalhatnak. Gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: