Lebukott a nő, aki évekig rákosnak hazudta a kislányát

Leborotválta a kislánya fejét, hogy adományokat gyűjtsön. Az iskolában lett gyanús az állítólagos betegség.

Leborotválta hétéves kislánya fejét és azt hazudta mindenkinek, hogy a gyerek leukémiában szenved. Pamela Reed létrehozott egy nyilvános Facebook-oldalt is, amin szívszorító képeket tett közzé az állítólagos rákkezelésekről. Az oldal 2017 októbere óta volt látható, amikor a gyermek még nem volt két éves, ekkor kezdődött az átverés. Le is tartóztatták a 41 éves ohioi anyukát, aki a hazugsággal jelentős összegeket gyűjtött össze az interneten – számolt be az esetről a Daily Mail.

Az iskolában lett gyanús az eset

A csalásra azután derült fény, hogy a kisgyerek iskolájában dolgozó nővér gyanút fogott. A gyerek ugyanis nem volt vak a jobb szemére, ahogy azt anyja állította, a nővér pedig a felfedezés után szólt a rendőrségnek. A hatóságok megvizsgáltatták a gyereket, és kiderült, hogy semmilyen betegsége nincs. Reed először hazudott a nyomozóknak, aztán szép lassan beismerte, hogy több ponton is felnagyította, kitalálta a lány tüneteit az adományok reményében.

Az anyának mások mellett 8000 dollárt adott egy helyi szervezet, hogy támogassa az állítólagos  rákkezelés költségeit. Bár az egyelőre nem világos, hogy a nő férje tudott-e az átverésről, a pár összes gyermekét eltávolították az otthonukból, mivel aggályok merültek fel a biztonságuk miatt – áll az ügy hivatalos dokumentumaiban a portál értesülése szerint.

A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +14 °C
Minimum: +3 °C

A gomolyfelhők lassan összeesnek, ellaposodnak, ezzel összhangban fokozatosan csökken a csapadékgócok száma. Főleg a Dunántúlon megélénkül az északnyugati szél, Sopronnál és a Fertőnél, valamint záporok, zivatarok nyomán erős széllökések is várhatók. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő. Fronthatásra az előrejelzések szerint napközben nem kell számítani.