Intim fotókat csalt ki az álnőgyógyász

Csodatevő nőgyógyásznak adta ki magát egy malajziai férfi, hogy intim fotókat csaljon ki az áldozataitól.

Hivatásos, praktizáló nőgyógyásznak adta ki magát az interneten egy férfi, hogy így csaljon ki intim fotókat és videókat az áldozataitól – írja az rtl.hu. A férfi ráadásul nőnek adta ki magát, hogy ezzel is könnyebben rávegye az áldozatait az együttműködésre. Összesen 35 szingapúri nőt vert ilyen módon át.

Évekig "praktizált" az álorvos

A bíróságon kiderült, hogy a 37 éves Ooi Chuen Wei 2016 végén hozott létre egy Facebook-profilt, amelyen magát „Dr. Janice Lee Yan Hooi”-nak nevezte és egy malajziai nő fényképét is felhasználta. A férfi Instagram- és LinkedIn-profilt is létrehozott ugyanezzel a névvel, hogy még hitelesebbnek tűnjön.

csalás, áldoktor
Intim fotókat és videókat csalt ki áldozataitól a férfi. Fotónk illusztráció, forrás: Getty Images

A kiszemelt nőknek a csaló üzeneteket küldött, melyekben Dr. Leeként mutatkozott be, majd havi konzultációkat ajánlott fel annak érdekében, hogy megőrizzék egészségüket. A konzultációk abból álltak, hogy a férfi intim képeket és videókat várt a nőktől. A csaló elküldte az instrukciókat, a nőknek pedig le kellett videózniuk, ahogy a mellüket és a nemi szervüket masszírozzák. Azt állította, hogy a videók segítségével bármilyen egészségügyi problémát diagnosztizálni tud. 

2018 és 2021 között 35 áldozata összesen 919 fotót és videót küldött Ooi-nak. Az egyik áldozatának ugyanakkor gyanússá vált, hogy az álorvos a személyes konzultációktól és a telefonhívásoktól is elzárkózott. Az áldozat gyorsan kiderítette, hogy a Gleneagles nevű cégnél senki nem dolgozik Dr. Janice Lee Yan Hooi néven. A megtévesztés miatt a csalót 40 hónap börtönbüntetésre ítélték.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: -1, +6 °C
Minimum: -3, +4 °C

Kezdetben sok lesz a felhő, majd felhőátvonulások lesznek helyenként záporral, hózáporral, futó havas esővel. Erős, viharos északnyugati szélben -1, 6 fokos délutáni hőmérsékletet mérhetünk. Szombaton hidegfront hat a szervezetre. Erős görcsös fejfájás és más görcsös panaszok jelentkezhetnek, romolhat a szívbetegek állapota. Gyakoriak lehetnek a keringési és vérnyomáspanaszok, sokan tapasztalhatnak szédülést, rosszullétet. Jelentősen csökken a hő- és komfortérzet. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás erősen emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: