Teljes térdműtétet nézhetünk végig egy videón

Nehéz eldönteni, milyen céllal készült a térdízületi műtétet megörökítő videó, de csak csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A felvételt - amely készülhetett elrettentő vagy ismeretterjesztő céllal is - egy ausztrál sebész készítette fejre erősített kamerával, tehát nagyjából azt látjuk, amit az orvos - írja az Index az Sydney Morning Herald című lapra hivatkozva.

Nem meglepő, hogy éppen egy ausztrál orvos vette fel a műtétet, egy 2011-es tanulmányból ugyanis az derül ki, hogy ebben az országban végzik el a legtöbb ilyen beavatkozást.

A Sydney Morning Herald újság szerint az ausztrálok sportszeretete lehet az oka annak, hogy ilyen gyakoriak a műtétek.

Az ízületek típusai A csontváz mozgó alkatrészei között vannak valódi ízületek, s vannak mozgékony, ám ízületnek nem nevezhető részek. Igen fürgék és hajlékonyak az ujjak, az összefogás és "derekas" munka eredményességét pedig a gerinc szemlélteti. A teljes cikket ide kattintva olvashatja el ! http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/izuleti_problemak/cikkek/izuletek/mitol_vagyunk_mozgekonyak/20090109105223

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +4, +10 °C
Minimum: -2, +4 °C

Fényszegény, szürke idő lesz több helyen kisebb esővel. Megélénkül a keleties szél, 5, 10 fokos maximumokat mérhetünk. Vasárnap kettősfront hat a szervezetre. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, ingadozhat a vérnyomás, akár ismétlődő rosszullét is felléphet. Fennáll a megfázás és a megbetegedés veszélye, a kinti programoknak nem kedveznek a feltételek. A sorozatos fronthatások miatt érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, csökken. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: