Fémtárgyat találtak a mandulatortában

Az Almondy mandulatortáját elővigyázatosságból visszahívták. Aki visszaviszi, annak megtérítik a teljes vételárat.

Elővigyázatosságból visszahívja az Almondy az L2140 tételkódú és 2023.11.18. minőségmegőrzési dátumú, 400 g-os Almondy Daim Mandulatortákat, ugyanis az egyik tortában egy fémtárgyat találtak. Az Almondy arra kér minden érintettet, hogy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták – így visszakapják a teljes vételárat –, vagy forduljanak a vállalathoz – írja a Telex.

termékvisszahívás, ikea, torta, fémtárgy, visszahívás, minőség
Fémtárgy került a madulatortába. Képünk illusztráció. Fotó: Getty Images

Egy forgószék miatt is értesítést adott ki az IKEA: azt kérik, aki 2221 előtti és 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű Odger forgószéket vásárolt, az függessze fel a használatát, majd lépjen kapcsolatba az áruházzal, és visszakapja a termék teljes vételárát. Sajtóközleményükben azt írják: fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használóra nézve. A visszavételhez sem nyugta, sem számla nem szükséges.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Hogyan működik a bolhanyakörv?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +5, +10 °C
Minimum: -5, +2 °C

A napsütés mellett felhőátvonulásokra kell készülni, ezekből helyenként zápor, a hegyekben esetleg hózápor is kialakulhat. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél, a csúcshőmérséklet 5, 10 fok között alakul. Kedden már nem lesz front felettünk, de sokan még mindig hidegfronti tüneteket tapasztalhatnak magukon. A reggeli ízületi panaszok napközben is fennállhatnak, illetve erős fejfájás is jelentkezhet, ami a szeles tájakon lehet intenzívebb. Ingadozhat a vérnyomás, jellemző lehet a rossz közérzet. Sokan még az óraátállítást sem heverték ki. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: