Új lézeres látásjavító kezelés 18-40 évesek számára! (x)

Tudta, hogy a lézeres szemműtét tökéletesen személyre szabható, sőt a legjobb eredmény elérése érdekében a legkorszerűbb kezelések során ma már a páciens egyéni látásigényeit is figyelembe veszik?

Hazánk legnagyobb múlttal rendelkező lézeres látásjavító központjában, a Focus Medicalban már elérhető a CrystalFEMTO kezelés, amit kifejezetten a 18-40 év közöttiek látásigényeit figyelembe véve fejlesztettek ki.

éleslátás

Korszerű egyénre szabott kezelés

A CrystalFEMTO kezelés egy kétlézeres látásjavító eljárás, melynek során az első lézer egy lebenyt alakít ki a szaruhártya felső rétegéből, amit felhajtva a második lézer elvégzi a dioptriacsökkentő korrekciót a szaruhártyán. A CrystalFEMTO kezelés többet nyújt a korábbi femtolézeres kezeléseknél, hiszen képes megszüntetni a szaruhártya egyénre jellemző apró egyenetlenségeit, az úgynevezett magasabb rendű fénytörési hibáit, ezáltal tökéletesen szem(ély)re szabva a dioptriacsökkentő kezelést.

Akár 150%-os is lehet a látás

Mivel a CrystalFEMTO kezelés során a szaruhártya legapróbb fénytörési hibáit is korrigálják, a távoli éles látás a kezelés után 100 % feletti, de akár 150 %-os is lehet. Ez azt jelenti, hogy a kezelést követően a páciens sokkal élesebben láthat, mit korábban szemüveggel vagy kontaktlencsével.

Lézeres szemműtét fiataloknak

A CrystalFEMTO kezelés elsősorban a fiatalabb korosztály számára ideális, hiszen a beavatkozás során alkalmazott új kezelési profilt, az úgynevezett ASA (Aberration Smart Ablation) profilt kifejezetten a 18-40 évesek látásigényeit figyelembe véve fejlesztették ki.

Kristálytiszta látásélmény

Az ASA profil további különlegessége, hogy a tökéletes nappali és éjszakai távoli éles látáshoz szükséges aszférikus görbületet a páciens egyedi jellemzői alapján hozza létre, így lesz a látás a CrystalFEMTO kezelés után még extrém körülmények között is kristálytiszta.

Fájdalommentes és biztonságos

A CrystalFEMTO kezelés során semmilyen kellemetlenségre vagy fájdalomra nem kell számítani, hiszen a lézer a szaruhártya mélyebb, teljesen érzéketlen részében végzi el a dioptria csökkentést. A beavatkozás előtt érzéstelenítő szemcseppel érzéstelenítik a szaruhártyát, így a kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos. A biztonságra további garancia a Focus Medical majd' 30 éves tapasztalata.

Kinek ajánlott a CrystalFEMTO kezelés?

A CrystalFEMTO kezelés elsősorban a 18-40 év közöttieknek ajánlott, akik a távoli éles látáshoz szemüveget vagy kontaktlencsét viselnek, a dioptriájuk nagysága -0,5 D és -5 D közé esik, de legalább 1 éve nem változott meg a dioptriájuk, továbbá nem várnak kisbabát és nem szoptatnak, illetve nincs komolyabb szembetegségük.

Gyors és végleges megoldás

A CrystalFEMTO kezelés mindössze néhány percig tart, és akár másnap újra munkába lehet állni, számítógépet használni, autót vezetni. A sporttal sem kell sokáig várni, hiszen a CrystalFEMTO lézeres látásjavító kezelés után 2-3 nappal már szabad könnyebb tornagyakorlatokat végezni, futni, kerékpározni.

Szeretne Ön is megszabadulni a szemüvegétől és a kontaktlencséjétől? Válassza a CrystalFEMTO lézeres látásjavító kezelést, mely kizárólag a Focus Medicalban érhető el! Jelentkezzen ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra!

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +7, +12 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt általában közepesen felhős időre készülhetünk, csapadék nem valószínű. Délután a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk nyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul. Késő este 15, 20 fok lesz. Csütörtökön gyenge hidegfront hat a szervezetre. Az érzékenyeknél görcsös fejfájás, valamint izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek, az arra hajlamosak vérnyomás-ingadozást is tapasztalhatnak. Átmenetileg az ízületi problémák is fokozódhatnak. A szél kissé csökkenti a hőérzetet, a szabadban változó komfortérzet lesz jellemző. Az alvásproblémák mérséklődnek. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció