Sosem felejtik el a hős mentőket az autista kisfiúk

Egy videós üzenetben fejezte ki háláját a mentősök felé az az édesanya, akinek empatikusan látták el autista kisgyermekét, és az egész családot beszállították a kórházba.

Megható történetet osztott meg egy édesanya az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. Két autista gyermeke a nagymamájukkal indult el kirándulni a fővárosban, időközben azonban a nagyobbik gyermek rosszul lett: ömleni kezdett az orrából a vér és rázta a hideg. A mentőszolgálat munkatársai gyorsan ki is érkeztek és kórházba szerették volna szállítani a beteget.

A hivatalos szabályok szerint csak egy kísérőt vihettek volna magukkal, azonban a nagymamát és a másik gyermeket sem hagyhatták magára. A dolgozók azonban rugalmasan kezelték a helyzetet és végül mindhármukat magukkal vitték a kórházba. Amíg az orvos a nagyobb gyermeket vizsgálta, a mentősök a kisebbik gyermekre is vigyáztak odakint. Az édesanya köszönetet mondott, amiért a mentőállomás munkatársai figyelembe vették a gyermekek állapotát, akik szerinte sosem felejtik majd el a hős mentősöket. 

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +16, +21 °C
Minimum: +0, +10 °C

A hajnali ködfoltokat követően közepesen felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem várható. Megélénkül a déli, délnyugati szél, a legmelegebb órákban 16, 21 fokot mérhetünk. Szerdán nem jön front a térségünkbe. Reggel hűvös lesz, felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak, és a megfázásveszély is fennáll. A nap első felében gyakori lehet a vérnyomás-ingadozás is. Növekszik a migrénhajlam. A napsütés jótékony hatással van a hangulatra és a közérzetre, de a szél 1-2 fokkal csökkenti a hőérzetet. Érdemes megnézni a meteogyógyász alábbi napi tanácsait is! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: