Otthonában esett össze, idős édesanyja mentette meg

Otthonában lett rosszul egy 55 év körüli férfi, akihez múlt héten riasztották a mentőket a fővárosban - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Egy 55 éves cukorbeteg férfi lett rosszul az otthonában múlt héten - közölte Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Idős édesanyja azonnal segítséget kért, majd a telefonos utasítások szerint megvizsgálta fiát, aki ekkor már nem lélegzett.

életmentés
Ha valaki segítségre szorul, fontos, hogy megőrizzük lélekjelenlétünket. Fotó: Getty Images.

Az asszony bár borzasztóan megrémült, a mentésirányító biztatására megkezdte fia újraélesztését, amit a perceken belül helyszínre érkező életmentők emelt szinten folytattak. A beteg keringése többször visszatért, majd újra összeomlott, ám végül az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek, és a férfit stabil állapotban szállították kórházba - számolt be róla az Országos Mentőszolgálat.  

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Hogyan működik a bolhanyakörv?

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +10, +20 °C
Minimum: -2, +6 °C

Erősen felhős lesz az ég, a nap második felétől egyre többfelé lehet eső, zápor. Erős délnyugati szél mellett 10, 20 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön melegfronti hatás érvényesül. Az érzékenyek körében puffadás és egyéb emésztési panaszok jelentkezhetnek, emellett keringési problémák léphetnek fel. Az arra hajlamosak akár intenzív migrént is tapasztalhatnak. Gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: