Hidratálás és UV-védelem egyszerre

A napvédő készítmények mindennapos használata csökkentheti a melanoma kialakulásának kockázatát - derült ki egy ausztráliai kutatásból.

A kutatást 15 éven keresztül 1600 felnőtt részvételével végezték Ausztráliában, ahol köztudottan fokozott a melanoma kialakulásának kockázata. A szélsőséges feltételek mellett látványos eredmény született: csökkenést figyeltek meg a melanoma különböző fajtáinak megjelenését illetően, a napvédő készítményeket minden nap alkalmazó felnőtt csoportban.

Ez a mérföldkövet jelentő eredmény bizonyítja, hogy a hatékony napvédők rendszeres használata nélkülözhetetlen a melanoma kialakulásának megelőzésében.

A La Roche-Posay ezt az eredményt összekötötte saját felfedezésével, miszerint a természetes hidratáló mechanizmusok hátterében a sejtközi kapcsolatok állnak. Erre építve bevezették a Hydraphase INTENSE UV intenzív hidratáló készítményt, amelynek fő hatóanyaga a fragmentált hialuronsav. Ez az összetevő erősíti a sejtek közti kapcsolatokat a hosszantartó vízmegkötés érdekében, azonnal vízzel látja el a bőrt és UV-védelemmel látja el az arcot.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +36 °C
Minimum: +14, +21 °C

Napos idő lesz jellemző, csapadék általában nem várható, legfeljebb északkeleten lehet néhol zápor. Mérsékelt marad a nyugati szél, 31, 36 fok közé melegszik a levegő. Szerdán nem jön front, de a tartós meleg egyre erősebb tüneteket okozhat. Többeknél alvásproblémák léphetnek fel, napközben keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Fokozódik a migrénhajlam. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)