Zavaró értágulatok és seprűvénák, rosacea eltávolítása a legújabb módszerrel (x)

A visszereknél kisebb értágulatok- bár csak esztétikai problémát jelentenek - sokunk életét megkeserítik. A lábon található seprűvénák ellehetetlenítik a szoknya viselését nyáron, az arcon fellépő rosacea pedig komolyabb sminkeléssel is nehezen elfedhető. A terhességgel vagy korral megjelenő apró piros foltok, a hemangiómák szintén nem nyújtanak elegáns látványt, ha apró koktélruhát viselnénk.

A lábon található seprűvénák ellehetetlenítik a szoknya viselését nyáron, az arcon fellépő rosacea pedig komolyabb sminkeléssel is nehezen elfedhető. A terhességgel vagy korral megjelenő apró piros foltok, a hemangiómák szintén nem nyújtanak elegáns látványt, ha apró koktélruhát viselnénk.

Bár eddig is voltak orvosi és kozmetológiai eljárások ezek eltüntetésére, általában drágák és kockázatosak voltak, nem kevés mellékhatással. Ráadásul megjósolhatatlanul sok alkalom igénybevétele volt szükséges, így a kiszámíthatatlanság miatt sokan úgy döntöttek, inkább együtt élnek ezekkel a zavaró elváltozásokkal. Szerencsére a technológia fejlődésével az értágulatok eltüntetésére is találtak egyszerű, gyors és olcsó megoldást: a Viridex termokoagulációs kezelést, mellyel azonnal és fájdalommentesen tüntethetőek el a hajszálértágulatok.

A belga Viridex pontosan irányított rádiófrekvenciával elpusztítja a kapilláris falát és annak tartalmát, melynek hatására a kezelt vénafal azonnal összezáródik. A kezelés csak az értágulatra van hatással, így maximálisan biztonságos, kockázat és mellékhatásmentes.

Hogyan működik?

A kezelés során egy láthatatlanul vékony rádiófrekvenciás tollal 2-3 mm-enként végigkezelik az értágulatot. Egy kezelés csak 15-30 percig tart a kezelendő terület méretétől függően, a kezelés alatt pedig az értágulat azonnal megszűnik. A kezelés során maximum enyhe pici csípések érezhetőek, utána nem szükséges kötés vagy kompressziós harisnya viselése. A kezelés után az értágulat helye duzzadt és piros lesz. Pár órával később ez eltűnik és a helyét kisebb, pontszerű varratok veszik át. Pár hét alatt ezek a kis varratok leválnak és teljesen begyógyulnak. Arcon még ezekkel sem kell számolnunk, csak enyhe bőrpírral.

Mennyire eredményes?

A lábfej, boka, vádli területein általában egy kezelés is 100 százalékos eredményt hoz. A comb és térd környéki részeken található vastagabb, kékesebb értágulatokhoz viszont 2-3 kezelésre is szükség lehet. Az elégedettség 95% körüli, azaz nagyon magas. A mikro-szklerózishoz és az IPL és lézeres kezelésekhez képest bizonyítottan hatékonyabb eljárás.

Mennyibe kerül?

A Viridex kezelést általában impulzus-szám alapján árazzák. Egy 10 cm-es eret nagyjából 50 impulzussal lehet eltüntetni, 200 impulzus pedig nagyjából 10.000 Ft-ba kerül, mely elég nagy terület kezelését jelenti.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +5, +11 °C
Minimum: -5, +3 °C

A közepesen vagy erősen felhős időben többfelé vegyes halmazállapotú csapadék is lehet. Erős lesz a nyugatias szél, 5, 11 fokos maximumokat mérhetünk. Szerdán eleinte gyenge melegfronti hatás lesz tapasztalható, a fokozottan érzékenyeknek nehezebb éjszakájuk lehet, emellett fokozódhatna a gyulladásos tünetek is. Napközben a szeles, változékony időben keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, a fejfájás és a migrén szintén gyakorivá válhat. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: