Visszérműtét vágás és szövetroncsolás nélkül! (x)

Az ország egyik legelismertebb és legtapasztaltabb érsebésze, Dr. Rozsos István Buda szívében, a Premier Med Egészségközpontban, exkluzív környezetben várja a visszér betegeket.

A visszér Magyarországon népbetegségnek számít: az alsó végtagok gyűjtőér hálózatának tágulata következtében a vénás keringés károsodik, mely eleinte csak időszakos problémákat okoz (ödéma, vizesedés, fájdalom, éjszakai görcsök), hosszútávon viszont komoly panaszokat eredményez; kialakulhat felszínes és mélyvénás trombózis, tüdőembólia vagy lábszárfekély is. Az endovénás rádiófrekvenciás abláció (ERFA) egy abszolút betegcentrikus fejlesztés eredménye, melynek vezérelve az volt, hogy az új eljárás minél kisebb terhet rójon a beteg szervezetére és a környező szövetek roncsolása nélkül iktatja ki a vénán belüli beteg területet, ezzel is segítve a páciens felépülését.

Az endovénás rádiófrekvenciás abláció keretében a vénán belüli beteg területet kiiktatatják a rádiófrekvencia által termelt hő segítségével. Lényege, hogy az érsebész bőrön keresztül egy minimális tűszúrással behatol a kórosan tágult vénaszakaszba, melyet - a környező szövetek károsítása nélkül- eléget, kirekesztve ezzel a keringésből. Az eljárás 2000-es évek közepén terjedt el, és hamar népszerű lett, hiszen ugyanolyan eredményes, mint a többi hagyományos műtét, de az ERFA nem okoz kozmetikai problémát, minimális kockázattal jár, nem roncsolja a környező ér-, nyirokér- és ideghálózatot. Mind a beavatkozás, mind felépülési idő gyors. Ennek köszönhetően a lábadozási idő is minimális, így pácienseink alkatuktól, alapbetegségeiktől függően, akár egy -két nap után, de két héten belül mindenképpen visszatérhetnek megszokott életvitelükhöz.

Premier Medical

A Premier Med Egészségközpont vezető érsebésze, Dr. Rozsos István több mint egy évtizede végez vénán belüli műtéteket, a szakterület úttörője. A kivizsgálást a beteg bevonásával végzi, mindent részletesen elmagyaráz és megmutat az ultrahang monitoron. Fontosnak tartja, hogy az orvos a visszérbetegség különböző fázisaira a megfelelő választerápiát adja. A megelőzés szerepét is folyamatosan hangsúlyozza: preventív jelleggel is érdemes konzultálni érrendszerünk állapotáról.

A gyermekvállalásra készülő hölgyeknek, mindenképpen javasolt megnézetnie az esetleg még panaszt sem okozó visszereit, mert a terhesség biztosan ront a vénás betegségeknek. Veszélyes tényező a nyári meleg károsító hatása is ezért, érdemes az első nyári napsugarak és a rövidnadrág szezon kezdete előtt elvégezni a műtétet. Rozsos doktor a beavatkozást követően sem engedi el páciensei kezét. Hitvallása, hogy a beteg gondos nyomon követése, utógondozása ugyanolyan fontos, mint a diagnózis és az azt követő kezelések elvégzése.

Vágás nélküli "pajzsmirigyműtét" rádiófrekvenciás ablációval Nem csak a véna sebészetben, de a pajzsmirigy műtétek területén is megoldást jelent a rádiófrekvenciás abláció . Közép-Kelet Európában egyelőre kizárólag Magyarországon, a Premier Med Egészségközpontban végzik a pajzsmirigy jóindulatú göbjeinek (strúma) rádiófrekvenciás ablációval történő, műtét nélküli kezelését, altatás, és a nyaki terület felnyitása nélkül, ambulánsan. Nem csak belföldről, hanem a régióból is egyre több beteg veszi igénybe a módszert, amely kiválthatja a hagyományos műtéti technikákat.

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Alig lesz felhő az égen, strandidőre készülhetünk. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon élénk lökések kísérik a délies szelet, a legmelegebb órákban 33, 38 fokot mérhetünk. Csütörtökön még frontmentes marad az idő, de fokozódik a hőség, ami extrém terhelést ró még az egészségesekre is. Gyakoriak az alvászavarok, napközben pedig kábaság, tompaság léphet fel. Gyakori a migrén, az arra hajlamosak keringési problémákat és emésztési panaszokat is tapasztalhatnak. A déli órákat ajánlott árnyékos, hűvös helyen tölteni. A légszennyezettség magas, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)