Kérdés: Már negyedszer fordul elő velem, hogy a menstruációm alatt hüvelygyulladást kapok. Körülbelül a harmadik naptól kezdve elkezd égni, fájni a hüvely bemenete és meg is duzzad. Olyan, mintha a menstruációs vér ...

A vérzés nagyon serkentőleg hat a baktériumok és a gombák szaporodására, ezért jelentkezik menzesz után. Tenyésztést kell végezni, meggyógyítani, utána iparkodjon, hogy ne kapja vissza.

Hüvelygyulladás

Már negyedszer fordul elő velem, hogy a menstruációm alatt hüvelygyulladást kapok. Körülbelül a harmadik naptól kezdve elkezd égni, fájni a hüvely bemenete és meg is duzzad. Olyan, mintha a menstruációs vér kimarná, nagyon fáj. A nőgyógyász írt fel hüvelykúpot, hátha valamilyen fertőzés okozza.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza hüvelygyulladás témában:

A vérzés nagyon serkentőleg hat a baktériumok és a gombák szaporodására, ezért jelentkezik menzesz után. Tenyésztést kell végezni, meggyógyítani, utána iparkodjon, hogy ne kapja vissza.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció