"Nem fogok meghalni, eldöntöttem!"

Fiatalság, bolondság?! - Paja-G-nek, az utcagyerek, csibész, rappernek is így indultak ifjú évei, mígnem rákot diagnosztizáltak nála. Hogyan hitte el, hogy van tovább?

Paja-G azt hitte, nagyjából minden mocskon túl van. Sokat megélt huszonhat év alatt, az utca nevelte, az éjszaka gyűrte, intézetek és börtönök edzették. Mindig felállt, nem volt más választása. Most viszont a rákot kapta ellenfelül.

Önnek is van egy története a rákról? Elmondaná, megosztaná másokkal is, hogy van tovább? Írja meg nekünk és díjazni fogjuk! Kattintson tovább! Paja-G, a Wanted, underground rapformáció egyik frontembere kilenc évesen került először intézetbe, ahonnan megszökött és macska-egér játékba kezdett a sorsával. Ült már lopásért, rablásért, betörésért: világából a rappel próbál meg kitörni.

Dalaiban a mindennapos harcairól szövegel, hogy erőt adjon és merítsen, hogy megmutassa, a kitartó küzdelem végül mindig a célhoz vezet.

A rapper harcol a rák ellen

A Wanted neve 2014 tavaszán tűnt fel először a mainstream médiában. Akkor Paja épp Tökölön ült, és alig várta, hogy kint újra a haverokkal lehessen, és újra klipgyártáshoz lásson. A szabadság azonban eddig sem túl egyszerű élete legkomolyabb kihívásával állította szembe a rappert. Karácsonykor a Wanted új klippet osztott meg: Harc a rák ellen.

A klipet és a cikk folytatását ide kattintva találja!

)
Emlékeztető oltások (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +4, +10 °C
Minimum: +1, +7 °C

Borult lesz az ég, szórványosan fordul elő gyenge eső. Mérsékelt lesz a délkeleti szél, délután 3, 9 fokot mérhetünk. Hétfőn még mindig kettősfronti hatást tapasztalhatunk, de napközben átmenetileg gyengül ennek mértéke. Ennek ellenére a fejfájás és a vérnyomás-ingadozás is tartós lehet, a szívbetegek állapota is romolhat. Gyengül az immunrendszer. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: