Hihetetlen eredmények - az egész szervezetet gyógyítja az új magyar terápia

Megváltoztathatja az orvostudományt számos területen az a magyar találmány, amelyet a test teljes felületén használva számos, eddig kezelhetetlen, gyógyíthatatlan betegség esetében mutattak ki jelentős javulást, sok esetben teljes gyógyulást!

A Bioptron lámpa, és általában a polarizáltfény-terápia feltalálójaként ismert Fenyő Márta biofizikus és a Klein Péter által vezetett magyar fejlesztő csapat munkájának eredményeként született meg a Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás rendszer, amely egy szoláriumra emlékeztető orvostechnikai eszköz.

Törések I.

Az emberi test teljes felületére kiterjesztett polarizált fény 1 centiméter mélyen hatol a testbe, és kizárólag az egészséges sejteket veszi célba, jelentősen serkentve az immunsejtek aktivitását, fokozva a vörösvérsejtek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét - ismertették az eddig zárt ajtók mögött zajló kutatások eredményeit a szakemberek.

"Még most sem tudjuk, milyen hatalmas lehetőség van a kezünkben" - mondta a sajtótájékoztató Fenyő Márta biofizikus.

"A fényterápia eredményei alapján elmondható, hogy a csonttörés röntgennel igazolt átépülésében felére csökkent rehabilitáció! A klinikai tünetek és a fájdalmak is csökkentek rheumatoid artritisz fellángoló fázisában. A kezelések gyorsították a vírusos fertőzés lefutását, alkalmasak a pszoriázis fellángoló fázisának csillapítására, negyedére (!) csökkentik az elhúzódó lábszárfekély behegesítését,

Aknevalamint felére csökkentették az ínhüvelygyulladás gyógyulási időtartamát" - sorolta a példákat Dr. Knoll Zsolt, a klinikai vizsgálatokban részt vett orthopéd sebész szakorvos.

A készüléket tavaly november óta tesztelik, és gyorsabb gyógyulást tapasztaltak ízületi panaszok, szalagszakadás, bevérzés, akne, égési sérülések esetén. A csonthártya-gyulladás a szokásos 8-16 hét helyett 2-4 hét alatt gyógyult, egy izomszakadásos páciens pedig 6-8 hét helyett mindössze 6 nap alatt gyógyult meg teljesen. Az eddigi tapasztalatok szerint hatására több esetben felszívódtak a zsírdaganatok.

A polarizáltfény-kezelés hatására a szervezetben percről-percre keletkező több millió hibás, majd később komoly betegségekért, rosszindulatú elváltozásokért felelős sejt felismerésében és leküzdésében főszerepet játszó T-lymphociták jelentős mértékben aktivizálódnak, és ezzel súlyos és kevésbé súlyos betegségek megelőzését teszik lehetővé, illetve elősegítik, gyorsítják a már kialakult betegségek leküzdését.

Migrén

A terápia alkalmazható migrének és más eredetű fejfájások megszüntetésére. A készülék használata javítja a koncentrálóképességet, ezért például vizsgák vagy tárgyalás vagy előtt is ajánlható, mivel serkenti az agy vér- illetve oxigénellátását, azaz javítja az agy működését, csökkenti a stresszt.

A Sensolite alkalmazási spektruma a közérzetjavítástól a hétköznapi panaszokon és általános egészségügyi problémákon át az egészen súlyos betegségekig terjed.

Állatokon már tesztelték, hogy miként segíthet a daganatok elleni küzdelemben.

A terápiának semmilyen negatív mellékhatása nincs, sőt, a kezelést valamilyen okból kipróbálók számos pozitív mellékhatásról számoltak be: szoptatós édesanyánál a tejtermelés fokozódott, negyven férfiből pedig harminckettő növekvő potenciáról számolt be, illetve a fényterápián részt vevőknek szebb lett a bőrük, jobban aludtak.

A terápia gyermekeken is alkalmazható - közölték a sajtótájékoztatón, és az ott megjelent orvosok további példákkal igazolták a terápia pozitív hatásait.

Dr. Madarasi Anna gyermek szakorvos, tüdőgyógyász, allergológus például elmondta, hogy olyan kisgyermekeknek ajánlotta a módszert, akiknek az állapota más kezelések hatására nem javult.

DepresszióA kezelés hatására a légzésfunkciós eredmények jobbak lettek, enyhült a szénanátha és a krónikus hörghurut is.

Dr. Pataki Éva pszichiáter szakorvos levélben osztotta meg tapasztalatait. Négy súlyosan depressziós beteget kezeltek ezzel a módszerrel, és mindegyiküknél tartós változás következett be: javult a közérzetük, oldódtak a szorongásaik. Eltűntek a depressziót kísérő testi panaszok, tehát a gyomor- és fejfájás is. Kevesebb gyógyszert kellett szedniük, és még a dohányzás iránti vágyuk is mérséklődött.

A terápia Budapesten már elérhető, és tárgyalnak az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral, hogy a kezeléseket támogassa.

Kéky Kira

)
Tiszta levegő (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)