bezár

FIGYELMEZTETÉS

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek
az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V.
kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.

Elmúltam 18 évesNem múltam el 18 éves

Aki túlsúlyos, tényleg jobb szerető?

Kutatási eredmények
Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

  HáziPatika.com

túlsúly, szexuális együttlét, ösztradiol, nemi élet

Van egy terület - ráadásul az egyik legfontosabb az életben -, ahol állítólag nem hátrány a súlyfelesleg. A szexuális életünkről van szó.

Minden év elején megfogadjuk, hogy mostantól sportolni és fogyni fogunk, és mindent betartunk a cél érdekében. Azt azonban ne hagyjuk, hogy szerelmi életünkre is hatással legyenek a változások. Számos vizsgálat ugyanis kimutatta, hogy a testes férfiak jobb szeretők, a molett hölgyek pedig többet szexelnek.

5 tévhit a női testről

Bár a nagyobb klinikai tanulmányok közül egyre több koncentrál már csak és kizárólag a nőkre, a női testtel kapcsolatos általánosan elterjedt tévképzetek sajnos még mindig jelen vannak. Ezek közül szeretnénk eloszlatni ötöt - kattintson a részletekért!

Az emberek nagy része ma már rendszeresen foglalkozik a súlyával, és próbál ideális kapcsolatot kialakítani a mérleggel. A törekvés nem meglepő, hiszen minden honnan, a televízióból, a magazinokból és az internetről tökéletes testű nők, és sportos, kigyúrt férfiak mosolyognak vissza ránk. Megjelenésükkel tudat alatt is azt sulykolják belénk, hogy nekünk is így kell kinéznünk: a férfi szinte nem is férfi, ha nem izmos és borotvált, a nőknél pedig mintha a darázsderéknál csak a hosszú és gyönyörű lábak lennének fontosabbak. Mintha csak így lehetnénk sikeresek a magánéletben és a munkahelyen.

Felmérések szerint minden második ember újévi fogadalma az eddiginél sportosabb életvitel, és a fogyás. Senki sem szeretné, hogy súlytöbblete alapján ítéljék meg az életét, mint azt körülöttünk sokan teszik.

A nagydarab férfiak és a teltkarcsú nők nemcsak jobbak az ágyban, de többször is szerelmeskednek karcsúbb embertársaiknál

A nagydarab férfiak és a teltkarcsú nők nemcsak jobbak az ágyban, de többször is szerelmeskednek karcsúbb embertársaiknál


Van azonban egy terület - ráadásul az egyik legfontosabb az életben -, ahol nem hátrány a súlyfelesleg. Tudományos felmérések bizonyítják, hogy a nagydarab, pocakos férfiak, és a teltkarcsú nők nemcsak jobbak az ágyban, de többször is szerelmeskednek karcsúbb és trendire edzett embertársaiknál.
A török Kayseri Egyetem tudósai kimutatták, hogy a testesebb férfiaknak szervezetében több női ösztradiol nevű nemi hormon található, melynek kulcsszerepe van a nemi élet működésében, és lassítja a férfiak orgazmusának elérését, így jobb az "állóképességük az ágyban".

Míg a kigyúrt férfiaknak gyakran még két perc sem kell ahhoz, hogy elérjék az orgazmust, pocakos és úszógumis vetélytársaiknál átlagban öt perccel tart tovább az együttlét. A molett hölgyek esetében hasonlóan jó hír, hogy jobban kívánják a szexet, és többször is aktívabbak is. Ez az információ sem légből kapott, egy tudós Hawaii szigetén hétezer résztvevő megkérdezésével írta meg a tanulmányát. Mindazonáltal érdemes óvatosan kezelni az ilyen statisztikákat, már csak azért is, mert a szexuális aktivitás és az ízlés nehezen mérhető dolgok, ráadásul a korral is változnak. Továbbra sem az a lényeg, hogy az újságok mit sugallnak, hanem az, hogy nekünk ki tetszik.

Aktuális

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Mi számít a betegségek kialakulásánál: az életmód vagy a genetika?Ébredj fel

Mi számít a betegségek kialakulásánál: az életmód vagy a genetika?Bizonyos betegségek kialakulásában éppoly meghatározóak lehetnek a genetikai tényezők, mint az életvitelünk.

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Vénás betegségekFÓKUSZBAN

Vénás betegségek Az aktív népesség 35 százaléka, míg a nyugdíjas korúak több mint fele szenved valamilyen vénás betegségben

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag