"A magánegészségügy nem a tehetősek kiváltsága"

A MeDoc nyerte az Év Magánrendelője díjat
Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

Angyal Ágnes

  HáziPatika.com

járóbeteg-ellátás, év magánrendelője, medoc

Az újlipótvárosi MeDoc Egészségközpont nyerte az Év Magánrednelője szakmai díjat a Csoportpraxisok kategóriában a 2014-es szavazáson.

Az egészségmegőrzéshez az átgondolt és kiegyensúlyozott élet mellett is szükségünk van szakorvosi szűrővizsgálatokra és tanácsokra. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen körülmények között kapunk segítséget.

Kardiológiai és diagnosztikai fókusz

A Budapest XIII. kerületében két telephellyel működő MeDoc Egészségközpont csak járóbetegellátással foglalkozik (az egyedüli, ambuláns beavatkozás az anyajegylevétel). Az intézmény különlegessége a CT-lézer mammográfia, ami az országban egyedül itt elérhető egy teljes emlődiagnosztikai központ keretében.

A rendelőkomplexum másik kiemelt területe a kardiológia: hat, különböző területre specializálódott szakorvos várja a pácienseket.

Foglaljon orvost online!

Ha várakozás nélkül szeretne orvosi vizsgálaton részt venni, foglaljon orvost online a Foglaljorvost.hu rendszerében!

A MeDoc Egészségközpont emellett számos más orvosi szakterületen is ellátja a betegeket: a belgyógyászattól a bőrgyógyászaton és a diabetológián át az endokrinológiáig és az immunológiáig.

Kiváló szakembergárda

A MeDocnál jelenleg 29 szakorvos dolgozik, akik naponta körülbelül 40 beteget vizsgálnak meg. Az egyéni érdeklődők mellett céges szűrésekkel és foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok szervezésével is foglalkoznak.

"A MeDoc sikerét két dolognak köszönheti. Egyrészt a kivételes orvos gárdának, másrészt annak a közvetlen, barátságos és nyugalmat sugárzó kiszolgálásmódnak, amivel a pácienseinket fogadjuk, kezeljük. Mindkettő elengedhetetlen. Mivel a körülmények természetszerűleg folyamatosan változnak, így mindkét területen folyamatosan akad tennivalónk, igyekszünk napról napra jobbak lenni, fejleszteni, fejlődni. Ezenkívül segít minket a könnyű elérhetőségünk, itt a XIII. kerület két pontján, valamint az, hogy az országban egyedül nálunk található CT-lézeres technológiával működő mammográf készülék" - mondta el a MeDoc sikeréről Bálint Ádám klinikavezető.

A MeDoc nyerte az Év Magánrendelője díjat

A MeDoc nyerte az Év Magánrendelője díjat


Bálint Ádám szerint a mostani díjjal első sorban szakembergárdájukat ismerte el a zsűri. "Azt gondolom, hogy az orvos kollégák elhivatottságának köszönhető, hogy kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerünk és elismertségünk van. A betegek gyógyításában kulcsszerepe van annak, hogy az eseteket egyediként kezelve mindenkit a megfelelő irányba tereljünk - függetlenül attól, hogy magán vagy állami egészségügyi ellátásról van szó."

A jövőbeli tervekről és szakmai célokról a MeDoc klinikavezetője a következőket mondta el a HáziPatika.com-nak: "A MeDoc továbbra is a megelőzésben szeretne fontos szerepet vállalni. Célunk, hogy minél szélesebb körben ismertté tegyük az általunk biztosított diagnosztikai módszereket, illetve hogy elérhető árú, minőségi szolgáltatásainkkal hírét vigyük annak, hogy a magánegészségügy nem csak a tehetősebbek kiváltsága."

Aktuális

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Mi számít a betegségek kialakulásánál: az életmód vagy a genetika?Ébredj fel

Mi számít a betegségek kialakulásánál: az életmód vagy a genetika?Bizonyos betegségek kialakulásában éppoly meghatározóak lehetnek a genetikai tényezők, mint az életvitelünk.

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Vénás betegségekFÓKUSZBAN

Vénás betegségek Az aktív népesség 35 százaléka, míg a nyugdíjas korúak több mint fele szenved valamilyen vénás betegségben

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag