Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, október 1., szombat

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+8, +13 °C

Maximum:
+21, +26 °C

UV sugárzás: gyenge, közepes

Szél: erős DNY

8-11
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szombaton délelőtt a Dunántúlon derült lesz az ég, máshol fátyolfelhők szűrhatik a napsütést. Csapadék nem várható. Délután a sok mapsütést csak kevés felhő zavarja, ezekből pedig nem számíthatunk csapadékra. A szél napközben eros délnyugati lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 26 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Szombaton továbbra sem érkezik front, azonban az ilyenkor szokatlanul meleg időben többeknél fejfájás, migrén jelentkezhet. Koncentrálási problémák, fáradékonyság is előfordulhat, egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szélre érzékenyeknél szintén jelentkezhet fejfájás és alvászavar is. A napsütés hatására javul a hangulat és a közérzet, a szél azonban kissé csökkenti a komfortérzetet. A szabadtéri programoknak kedveznek a feltételek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Holnap, október 2., vasárnap

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+10, +15 °C

Maximum:
+20, +25 °C

2-5
Napsütéses
órák száma
Kezdetben változóan felhős lesz az ég, délután viszont északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon helyenként záporok alakulhatnak ki, máshol estig nem várható csapadék. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 25 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Borongós idő

Holnapután, október 3., hétfő

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+11, +16 °C

Maximum:
+16, +21 °C

Szél: erős ÉNY

3-8
Napsütéses
órák száma
Eleinte erősen felhős, borult lesz az ég, szórványosan várható zápor. Később nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, néhol még előfordulhat egy-egy zápor. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Viharos idő

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag