Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
november
1
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+6, +12 °C
Minimum:
-1, +5 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: gyenge szél, szélcsend
Hazánkban szombaton délelőtt a köd helyenként tartósan megmarad, illetve ködfelhős égre számíthatunk, helyenként süthet ki a nap. Csapadék nem alakul ki, legfeljebb ködszitálás lehet. Délután sokfelé párás, borongós, ködfelhős lesz az idő, helyenként számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakra. Csapadék továbbra sem várható, néhol szitálás lehet. A szél napközben gyenge lesz. Hajnalban -1, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 12 fok között alakul. Késő este 3, 8 fok lesz. Szombaton sem érkezik időjárási front, de a tartósan nyirkos, párás idő sokfelé jelentősen rontja a komfortérzetet. A ködös tájakon alacsony lesz az érzett hőmérséklet, a megfázásveszély fennállása mellett pedig a kórokozók is könnyebben terjednek. A fényhiány lehangoltságot, kedvetlenséget okozhat. Az ízületi panaszokkal élők tünetei nem mérséklődnek, helyenként pedig még napokig jellemzőek lesznek. A légszennyezettség magas, kissé növekszik. A porkoncentráció magas, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.
Gyakran fáradt? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
november
2
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+6, +11 °C
Minimum:
-1, +5 °C
Szél: gyenge szél, szélcsend
Sokfelé tartósan párás, ködös, borongós időre lehet számítani, helyenként pár órára kisüt a nap. Csapadék nem várható, néhol ködszitálás lehet. A szél napközben gyenge lesz. Hajnalban -1, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.
Holnapután
november
3
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-7
Maximum:
+6, +13 °C
Minimum:
0, +6 °C
Szél: élénk DK
Keleten, északkeleten párás, ködös, borongós idő várható, néhol ködszitálással. Nyugaton megszünik a reggeli köd és változóan felhős ég várható, több-kevesebb napsütéssel. Csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 0, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 13 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag