Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
november
23
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-2
Maximum:
+3, +8 °C
Minimum:
-2, +4 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Hazánkban vasárnap délelőtt a reggeli köd többfelé megmaradhat, megemelkedve pedig rétegfelhőzetté alakulhat. Emellett országszerte sok lesz a felhő, napos körzetek csak a nyugati határnál fordulhatnak elő. Csapadék szitálás formájában alakulhat ki. Délután lehangoló idő lesz. Borult, párás, helyenként tartósan ködös időre számíthatunk. Néhol szitálás is előfordulhat, ezen kívül csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban -2, 4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul. Késő este 1, 6 fok lesz. Vasárnap sem érkezik front, de marad a lehangoló, szürke idő. Már reggel többen ébredhetnek ízületi panaszokkal, és a fájdalmak egész nap kitarthatnak. A szürke, fényszegény tájakon lehangoltság, rosszkedv jelentkezhet, sokan tapasztalhatnak indokolatlan álmosságot, illetve egyesek alvászavarokat is. A szabadban alacsony hő- és komfortérzetre számíthatunk, nagy lesz a megfázásveszély, és a kórokozók terjedésének is kedveznek a körülmények. A légszennyezettség közepes, növekszik. A porkoncentráció alacsony, növekszik. A légnyomás alig változik.

Ízületi panaszai jelentkeznek? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
november
24
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-5
Maximum:
+3, +8 °C
Minimum:
-2, +3 °C
Szél: mérsékelt K
A reggeli ködfoltok feloszlását követően a felhőzet átmenetileg többfelé felszakadozik, némi időre kisüt a nap, majd ismét befelhősödik az ég. Számottevő csapadék nem várható, a ködfoltok területén azonban kialakulhat szitálás. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul.
Holnapután
november
25
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+2, +7 °C
Minimum:
-2, +3 °C
Szél: mérsékelt DK
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás süllyedés
A reggeli ködfoltok helyenként tartósan megmaradnak. A Dunántúlon változóan, máshol erősen felhős lesz az ég, északon, északkeleten kisebb eső is előfordulhat. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag