Hírlevelek
Regisztráció
Betlex app

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
30
csütörtök
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
1-7
Maximum:
+18, +27 °C
Minimum:
+13, +18 °C
UV sugárzás: közepes, erős
Szél: mérsékelt ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Hazánkban csütörtökön délelőtt az egész országban erősen felhős, borult időre készülhetünk, mindössze a délkeleti országrészben süt ki a nap nagyon rövid időre. Hazánk nyugati felén esőre, kisebb zápokra van kilátás. A keleti tájakon csak elszórtan várható gyenge eső. Délután a délkeleti, keleti országrészben felszakadozik a felhőzet, néhány órára kisüt a nap, közepesen felhős idő várható. A nyugati részeken nagyrészt erősen felhős időre van kilátás. Csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt északnyugati lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 27 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Csütörtökön az előző naphoz hasonlóan gyenge hidegfronti hatásokat tapasztalhatunk. Főként az északi és nyugati területeken jelentkezhetnek panaszok a hidegfrontra fokozottan érzékenyek körében. A kopásos eredetű ízületi bántalmak gyakoribbá válhatnak a viszonylag hideg reggeleken. A panaszokon a kíméletes átmozgás sokat segíthet. Az északi területeken az enyhe, görcsös fejfájás is valószínűbb lesz, valamint a hasi- és izomgörcsök egyre többeknél jelentkezhetnek. Növekedhet a szívpanaszok száma, az infarktus veszélye. A légszennyezettség közepes, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Úgy érzi, hogy állva elalszik? Nem csoda! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
július
31
péntek
Fronthatás:
Hidegfront
Napsütéses
órák száma
12-15
Maximum:
+23, +28 °C
Minimum:
+12, +17 °C
Szél: mérsékelt ÉK
Kezdetben változóan felhős lesz az ég, helyenként még egy-egy futó zápor előfordulhat, majd délelőtt fokozatosan felszakadozik a felhőzet. A folytatásban derült, napsütéses idő várható. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.
Holnapután
augusztus
1
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
10-13
Maximum:
+26, +31 °C
Minimum:
+11, +16 °C
Szél: mérsékelt K
A sok napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarhatja. Csapadék nem várható. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag