Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
április
20
vasárnap
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-6
Maximum:
+14, +18 °C
Minimum:
+5, +9 °C
UV sugárzás: közepes
Szél: élénk DK
Hazánkban vasárnap délelőtt dél felől átmenetileg megnövekszik, majd nyugaton felszakadozik, csökken, keleten viszont erősen felhős, borult marad az ég. Délkeleten és a Duna-Tisza közén elszórtan lehet eső, zápor. Délután országszerte többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, északkeleten és a Tiszántúlon erősen felhős, borult marad az ég, másutt több-kevesebb napsütés is várható. Bárhol kialakulhat eső, zápor, zivatar a legnagyobb valószínűséggel északon és délnyugaton lehet. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 5, 9 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 14, 18 fok között alakul. Késő este 8, 13 fok lesz. Vasárnap is folytatódik a változékony, élettanilag megterhelő és kimerítő időszak. Ez leginkább a keringési rendszer betegségeiben szenvedőket viseli meg, ők továbbra is kerüljék a fizikai megterhelést. Általában rossz lesz a komfortérzet. A légszennyezettség viszon továbbra is országszerte alacsony marad és a pollenkoncentráció sem fog emelkedni. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
április
21
hétfő
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
2-6
Maximum:
+17, +23 °C
Minimum:
+4, +10 °C
Szél: élénk D
Napközben országszerte erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, majd késő délutántól dél felől zártabb felhőzet érkezik fölénk. Sokfelé, de nagyobb valószínűséggel a Dunántúlon, és északkeleten várható eső, zápor, zivatar. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 4, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 23 fok között alakul.
Holnapután
április
22
kedd
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
2-6
Maximum:
+20, +24 °C
Minimum:
+6, +12 °C
Szél: élénk DNY
Sok lesz a gomolyfelhő felettünk, késő délután dél, délnyugat felől szakadozhat, csökkenhet a felhőzet, de emellett több-kevesebb napsütés bárhol lehet. Napközben sokfelé, este főként keleten lehet eső, zápor, de többfelé, elsősorban keleten és délnyugaton zivatarokra is számíthatunk. A szél napközben élénk délnyugati lesz. Hajnalban 6, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 24 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag