Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, december 2., szerda

Fronthatás:
Melegfront

Minimum:
0, +7 °C

Maximum:
+7, +13 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: erős ÉNY

2-5
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt keleten és a középső tájakon sok lesz a felhő, a Dunántúlon azonban nyugat felől elkezdődik a felhőzet csökkenése, szakadozása. A középső megyékben további gyenge esőre, záporra is számítani kell. Délután országszerte tovább csökken a felhőzet, a Dunántúlon több, máshol kevesebb napsütésre is számíthatunk. Számottevő csapadék már nem várható. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 13 fok között alakul. Késő este 2, 7 fok lesz. Szerdán melegfronti hatás érvényesül eleinte a Dunántúlon, később már a keleti országrészben is. Az arra érzékenyek körében fejfájás, migrén jelentkezhet, csökkent koncentrálóképesség lesz jellemző. Az érintettek emellett fáradékonyságot is tapasztalhatnak, illetve a gyulladásos panaszok felerősödésére is számítani kell. A szél főleg nyugaton és a középső országrészben csökkenti a hőérzetet, általában pedig ingadozó komfortérzet lesz jellemző. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás emelkedik.

Holnap, december 3., csütörtök

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-1, +5 °C

Maximum:
+4, +12 °C

Szél: mérsékelt DK

0-5
Napsütéses
órák száma
Reggelre sokfelé képződik köd, amely helyenként napközben is tartósnak bizonyulhat. Másutt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. A ködös területeken ködszitálás előfordulhat. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban -1, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 12 fok között alakul.

Holnapután, december 4., péntek

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
-1, +5 °C

Maximum:
+4, +12 °C

Szél: mérsékelt D

0-5
Napsütéses
órák száma
A reggelre képződött köd többfelé tartósan megmaradhat, egyébként kevés felhő lesz az égen. Csapadék nem valószínű, a ködös területeken azonban ködszitálás előfordulhat. A szél napközben mérsékelt déli lesz. Hajnalban -1, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 4, 12 fok között alakul.

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag