Humánmeteorológia®

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, április 30., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+1, +7 °C

Maximum:
+11, +17 °C

UV sugárzás: gyenge, közepes

Szél: élénk ÉK

0-11
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt a Dunántúlon sok napsütésre van kilátás, és a középső tájakon is előbukkan hosszabb-rövidebb időre a nap. Északkeleten, keleten azonban erősen felhős lesz az ég, errefelé helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Délután északkeleten, keleten továbbra is sok felhő lesz az égen, máshol a változóan gomolyfelhős időben több órára kisüt a nap. Eső, zápor az északkeleti határ közelében fordulhat elő. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 1, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 11, 17 fok között alakul. Késő este 8, 13 fok lesz. Vasárnap frontmentes napra számíthatunk, de az átlagosnál hidegebb időben a kopásos eredetű ízületi bántalmak erősödésével kell számolni. Reggel nagy a megfázásveszély, réteges öltözet javasolt. A szélre érzékenyek keleten tapasztalhatnak fejfájást, náluk ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet. A szabadtéri programokra egyre kedvezőbb idő nyílik, érdemes kirándulni, kerti munkát végezni. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Holnap, május 1., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+2, +8 °C

Maximum:
+19, +24 °C

Szél: mérsékelt DK

6-10
Napsütéses
órák száma
A változóan felhős időben hosszabb-rövidebb napos időszakokra van kilátás. Csapadék álatlában nem alakul ki, legfeljebb helyenként fordulhat elő egy-egy futó zápor. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 2, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 19, 24 fok között alakul.

Holnapután, május 2., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+4, +10 °C

Maximum:
+17, +23 °C

4-8
Napsütéses
órák száma
Kezdetben alapvetően napos időre készülhetünk, majd délután egyre több gomolyfelhő képződik. Ezekből szórványosan alakulnak ki záporok, zivatarok. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 4, 10 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 23 fok között alakul.

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag