Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
november
26
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
0-3
Maximum:
+3, +6 °C
Minimum:
-2, +2 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt K
Egészséget befolyásoló hatások
Borongós idő
Hazánkban szerdán délelőtt országszerte erősen felhős, helyenként borult lesz az ég. Elszórtan az északi megyékben várható gyenge eső, hószállingózás, másutt csapadék nem valószínű. Délután marad az erősen felhős, északon borult idő. Az északi megyék kivételével helyenként átmenetileg felszakadozhat a felhőzet, azonban csak rövid időszakokra süt ki a nap. Az ország északi és a középső tájain gyenge eső alakul ki, csapadék másutt nem várható. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban -2, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 6 fok között alakul. Késő este -3, 2 fok lesz. Szerdán frontmentes időre lehet számítani. Az érzett hőmérséklet valamivel az átlagos alatt várható, a levegő helyenként nyirkossá válik, csökken a komfortérzet. A reggeli, délelőtti órákban emellett főként északon, északkeleten jelentkeznek kopásos eredetű ízületi fájdalmak. Az utakon a reggeli párafoltok megszűnése után a vezetéshez kedvező feltételekkel találkozhatunk. A levegőminőség országszerte romlik. A légszennyezettség magas, kissé növekszik. A porkoncentráció magas, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Ízületi panaszai jelentkeznek? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
november
27
csütörtök
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
0-3
Maximum:
+2, +7 °C
Minimum:
-3, +2 °C
Szél: élénk DK
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
A kezdetben erősen felhős időben helyenként pára- és ködfoltok alakulnak ki, melyek még a reggeli órákban feloszlanak. Délelőtt délnyugat felől egy melegfront felhőzete húzódik fölénk, hatására eleinte csak a Dél-Dunántúlon, az esti órákban már a középső országrészben is többfelé alakul ki gyenge eső, helyenként tartós eső. Keleten csapadék nem várható, itt rövid napos időszakok is lehetnek. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban -3, 2 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 2, 7 fok között alakul.
Holnapután
november
28
péntek
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
0-4
Maximum:
+1, +7 °C
Minimum:
-2, +3 °C
Szél: élénk DK
A melegfront felhőzete már az északkeleti megyéket is eléri, majd napközben elhagyja országunkat. Hatására többfelé alakul ki gyenge eső, a nyugati megyékben azonban már kora délután szakadozik a felhőzet és kisüthet a nap is. Csapadékra elsősorban a Duna vonalától keletre lehet számítani gyenge eső formájában. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 1, 7 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag