Hírlevelek
Regisztráció
Allergiateszt
Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
23
szerda
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-8
Maximum:
+23, +27 °C
Minimum:
+15, +19 °C
UV sugárzás: közepes, erős
Szél: élénk ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Hazánkban szerdán délelőtt az ország nagy részén erősen felhős, borult idő várható, északnyugaton, viszont felszakadozik, csökken a felhőzet, és már előfordulnak rövidebb napos időszakok. A Dunántúlon egyre nagyobb területen szűnik meg átmenetileg a csapadék, de keleten és délen még többfelé várható eső, zápor, a Tiszántúlon inkább csak gyenge eső, futó zápor lesz a jellemző. Délután délen és keleten többnyire erősen felhős marad az ég, másutt északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki hosszabb-rövidebb időre a nap. A Tiszántúlon és délen többfelé várható eső, zápor, zivatar, másutt elszórtan lehetnek záporok. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 15, 19 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 27 fok között alakul. Késő este 17, 21 fok lesz. Szerdán továbbra is országszerte kettősfronti hatás érvényesül, de a nyugati és középső tájakon a nap második felében kissé javul a humánmeteorológiai helyzet és enyhülnek a görcsös panaszok. Marad viszont a megterhelő változékonyság, továbbra is gyakoribbak lesznek a vérnyomáspanaszok, az idősebbek és a szívbetegek kerüljék a fizikai megterhelést. Főként északon fejfájásra is számíthatunk. A tartós fülledtség miatt főleg keleten légszomj, nehézlégzés, rosszullét jelentkezhet, az asztmások nehéz időszakot élnek át. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás alig változik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
július
24
csütörtök
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-12
Maximum:
+26, +30 °C
Minimum:
+13, +18 °C
Szél: élénk É
Eleinte északkeleten lehet erősen felhős az ég, majd ott is felszakadozik, csökken a felhőzet, napközben már országszerte több órás napsütésre és gomolyfelhő-képződésre számíthatunk. Szórványosan, nagyobb eséllyel keleten lehet zápor, a Tiszántúlon egy-egy zivatar is előfordulhat. A szél napközben élénk északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 30 fok között alakul.
Holnapután
július
25
péntek
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
8-12
Maximum:
+28, +32 °C
Minimum:
+13, +18 °C
A többórás napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, délután és este szórványosan alakulhat ki zápor, esetleg egy-egy zivatar. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 32 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag