Hírlevelek
Regisztráció
Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
szeptember
17
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
6-10
Maximum:
+20, +26 °C
Minimum:
+3, +15 °C
UV sugárzás: közepes
Szél: mérsékelt DK
Hazánkban szerdán délelőtt a ködfoltok feloszlását követően mindenütt napos időre számíthatunk, gyorsan melegszik a levegő. Csapadék nem várható. Délután változóan, helyenként gyengén felhős lesz az ég, országszerte több órás napsütésre számíthatunk. Csapadék a legtöbb helyen nem várható, legfeljebb a Dunántúlon, illetve délkeleten alakulhat ki egy-egy zápor. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 3, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 13, 18 fok lesz. Szerdán frontmentes időben pihenhet a szervezetünk, nem érvényesülnek markáns hatások. A reggeli órákban azonban az arra hajlamosaknál kopásos eredetű fájdalmak léphetnek fel, illetve ekkor növekszik a megfázásveszély is. Napközben a napos időszakokban javulhat a hangulat és a közérzet, erősödik az immunrendszer. Érdemes kimozdulni, a szabadtéri programoknak kedvez az idő. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
szeptember
18
csütörtök
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
9-13
Maximum:
+22, +27 °C
Minimum:
+6, +13 °C
Szél: élénk DK
A reggeli ködfoltok feloszlása után a szép őszi időben sok napsütés melegíti a levegőt, de délután nyugat felől fátyolfelhők érkeznek. Csapadék nem lesz. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 6, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.
Holnapután
szeptember
19
péntek
Fronthatás:
Melegfront
Napsütéses
órák száma
4-12
Maximum:
+22, +27 °C
Minimum:
+8, +14 °C
Szél: élénk D
Nyugat felől tovább vastagszik a felhőzet, keleten azonban zavartalan napsütésben bízhatunk. Csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag