Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
október
24
péntek
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-3
Maximum:
+6, +12 °C
Minimum:
+3, +8 °C
UV sugárzás: gyenge, közepes
Szél: élénk ÉK
Egészséget befolyásoló hatások
Eső
Hazánkban pénteken délelőtt továbbra is borult lesz az ég, északon és északnyugaton néhol átmenetileg felszakadozik a felhőzet. Az északi, északnyugati területeken csak futó zápor fordulhat elő, az ország nagy részén azonban esős időre kell készülni. Délután északon, északnyugaton továbbra is változóan, helyenként közepesen felhős lesz az ég, itt csapadék elszórtan várható gyenge eső formájában. Az ország nagyobb részén folytatódik a borult, esős idő. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 12 fok között alakul. Késő este 3, 8 fok lesz. Pénteken markáns kettősfront fejti ki hatását a hideg- és a melegfrontra érzékenyek körében, a panaszok várhatóan csak az esti órákra mérséklődnek. A tartósan szeles időszakra többen nyugtalanul reagálnak, emellett gyakori panasz lehet a fejfájás is. A szabadban igen alacsony az érzett hőmérséklet, az eleve hideg levegőt a szél és a csapadék tovább hűti. A vérnyomás-problémákkal élők ne terhelék magukat, az aktuális humánmeteorológiai helyzet a keringési rendszert is terheli. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.
Fejfájósok figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
október
25
szombat
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
5-9
Maximum:
+10, +15 °C
Minimum:
+1, +6 °C
Szél: mérsékelt K
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
Kezdetben változóan felhős lesz az ég, majd kelet felől szakadozni kezd a felhőzet. A Dunántúlon marad a közepesen, néhol kissé felhős idő, a Dunától keletre azonban sokfelé szikrázóan napos délutáni órákra lehet számítani. Csapadék napközben nem várható, csak a hajnali órákban lehet elszórtan gyenge eső. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 1, 6 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 15 fok között alakul.
Holnapután
október
26
vasárnap
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
8-11
Maximum:
+7, +14 °C
Minimum:
0, +5 °C
Szél: mérsékelt DK
Egészséget befolyásoló hatások
Magas pollenkoncentráció
A hajnalban, főként országunk északi felében képződött ködfoltok feloszlását követően napközben jellemzően kissé felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadékra nem kell számítani. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 0, 5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 14 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag