Hírlevelek
Regisztráció
Allergiateszt
Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
július
28
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
4-9
Maximum:
+25, +31 °C
Minimum:
+16, +22 °C
UV sugárzás: erős
Szél: mérsékelt DK
Egészséget befolyásoló hatások
Extrém UV-sugárzás
Hazánkban hétfőn délelőtt a párás, fülledt időben egyre többfelé megnövekszik a gomolyfelhőzet, de napos tájak is előfordulnak. Elszórtan már lehet zápor, zivatar kialakulására számítani. Délután a változékony, gyakran erősen felhős időben sokfelé, akár több alkalommal is lehet záporok és heves zivatarok kialakulására számítani. Felhőszakadás, jégeső is lehet, kis területen hirtelen nagy mennyiségű csapadék is lehullhat. A szél napközben mérsékelt délkeleti lesz. Hajnalban 16, 22 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 31 fok között alakul. Késő este 18, 23 fok lesz. Hétfőn sem érkezik légköri front, ám marad a fülledt idő. Többen tapasztalhatnak légszomjat, gyakori lehet a nehézlégzés és a rosszullét is. Az arra hajlamosak körében vérnyomás-ingadozás és keringési panaszok is előfordulnak. A szabadban ingadozó hő- és komfortérzettel érdemes számolni, a szabadtéri tevékenységek tervezése során pedig változékonyságra kell készülni. A légszennyezettség alacsony, kissé csökken. A porkoncentráció alacsony, kissé csökken. A légnyomás gyengén süllyed.
Fronttal jön a fejfájása? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintsin ide!
Holnap
július
29
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
10-15
Maximum:
+25, +30 °C
Minimum:
+16, +21 °C
Szél: élénk DK
Változóan felhős lesz az ég, de némileg csökken a változékonyság. A napos időszakok mellett az előző napokhoz képest kevesebb helyen alakulnak ki záporok, zivatarok. A szél napközben élénk délkeleti lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.
Holnapután
július
30
szerda
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-5
Maximum:
+28, +33 °C
Minimum:
+15, +20 °C
Erősen megnövekszik a felhőzet, inkább csak keleten lehet pár órás napsütés. Elszórtan kell kisebb eső, zápor kialakulására számítani, néhol zivatar is lehet. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 15, 20 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag