Hírlevelek
Regisztráció

Fókuszban

Humánmeteorológia

Humánmeteorológia ®
A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika
Ma
február
1
vasárnap
Fronthatás:
Kettős front
Napsütéses
órák száma
0-7
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-6, -1 °C
UV sugárzás: gyenge
Szél: mérsékelt É
Hazánkban vasárnap délelőtt az ország északkeleti felében a változóan felhős időben több órára kisüt a nap. A nyugati, délnyugati megyékben azonban erősen megnövekszik a felhőzet, a Dél-Dunántúlon hószállingózás, havas eső, az Alföldön gyenge eső alakulhat ki. Délután az ország délnyugati felében erősen felhős, borult idő várható, míg az északi, északkeleti megyékben a változóan felhős időben pár óra napsütés ígérkezik. A Dunántúl nagy részén havazás, havas eső, míg az Alföld déli részén eső várható. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban -6, -1 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul. Késő este -3, 2 fok lesz. Vasárnap ismét egy kettősfront felhőzete éri el térségünket és fejti ki hatását. A hideg- és melegfronti változásokra egyaránt érzékenyek körében gyakran tapasztalható majd fejfájás, ingerültség, nyugtalanság. Az ország nyugati, délnyugati felében érdemes elhalasztani az utazást, sokfelé kedvezőtlen útviszonyok és türelmetlen sofőrök növelik a balesetveszélyt. A keringési rendszer betegségeivel küzdők országszerte tapasztalnak majd vérnyomás-ingadozást, ők kerüljék a terhelést. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Vérnyomásbetegek figyelmébe! Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó pollen adatokat? Kattintson ide!Tudni szeretné a mai napra vonatkozó front információkat? Kattintson ide!
Holnap
február
2
hétfő
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
2-4
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-10, -4 °C
Szél: élénk ÉNY
Egészséget befolyásoló hatások
Légnyomás emelkedés
A változóan felhős időben gyakran kell felhőátvonulásokra számítani, emellett mindenhol várható némi napsütés is. A reggeli órákban az Északi-középhegységben még lehet havazás, délután azonban már nem alakul ki újabb csapadék. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban -10, -4 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.
Holnapután
február
3
kedd
Fronthatás:
Nincs front
Napsütéses
órák száma
3-5
Maximum:
-1, +4 °C
Minimum:
-10, -5 °C
Szél: élénk D
Változóan, jellemzően közepesen felhős időre számíthatunk, délelőtt nyugat felől többször megnövekszik a felhőzet. Csapadék elszórtan várható az északi megyékben hószállingózás formájában. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban -10, -5 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke -1, 4 fok között alakul.

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag