Humánmeteorológia®

A humánmeteorológiai
információk szolgáltatója: Meteo Klinika

Ma, július 24., vasárnap

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+17, +22 °C

Maximum:
+27, +32 °C

UV sugárzás: erős

Szél: mérsékelt K

3-12
Napsütéses
órák száma
Hazánkban vasárnap délelőtt a napsütéses időben gomolyfelhők képződnek, keleten lesz kevesebb felhő az égen. Északnyugaton elszórtan előfordulhatnak záporok. Délután a Dunántúlon időnként erősen megnövekszik a felhőzet, több helyen záporokra, zivatarokra is lehet számítani. Keleten továbbra is kevesebb felhő lesz az égen, csapadék nem valószínű. A szél napközben mérsékelt keleti lesz. Hajnalban 17, 22 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul. Késő este 20, 25 fok lesz. Vasárnap frontmentes idő várható, de a meleg, fülledt, változékony idő többeknél okozhat panaszokat. Többeknél jelentkezhet vérnyomás-ingadozás, a légzőszervi panaszok erősödésére lehet számítani. A hőérzet több fokkal a mért értékek felett alakul. A szabadtéri programok során változékonyságra lehet készülni, olykor az esernyőkre is szükség lesz. A leégésveszély továbbra is nagy, főleg a déli órákban. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció alacsony, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: Extrém UV-sugárzás

Holnap, július 25., hétfő

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+16, +21 °C

Maximum:
+27, +32 °C

Szél: mérsékelt ÉK

4-7
Napsütéses
órák száma
Közepesen, erősen gomolyfelhős idő várható, a nyugati és déli országrészben többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. A szél napközben mérsékelt északkeleti lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 27, 32 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Holnapután, július 26., kedd

Fronthatás:
Nincs front

Minimum:
+16, +21 °C

Maximum:
+28, +33 °C

Szél: mérsékelt É

4-7
Napsütéses
órák száma
Változóan, többször erősen felhős lesz az ég. Eleinte délen, később több helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A szél napközben mérsékelt északi lesz. Hajnalban 16, 21 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 28, 33 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Magas pollenkoncentráció

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag