Humánmeteorológia® - Orvosmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Ma, december 13., szerda

Fronthatás:
Hidegfront

Minimum:
+2, +7 °C

Maximum:
+3, +8 °C

UV sugárzás: gyenge

Szél: mérsékelt NY

0-5
Napsütéses
órák száma
Hazánkban szerdán délelőtt északnyugaton, nyugaton felszakadozik a felhőzet, másutt még erősen felhős lesz az ég, délen és keleten helyenként még eső, zápor várható. Délután nyugaton, északnyugaton kevés, délkeleten több felhő várható, de csapadék már nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 2, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 8 fok között alakul. Késő este 0, 5 fok lesz. Szerdán gyenge hidegfront hatása várható. A frontra érzékenyeknél görcsös panaszok, fejfájás, migrén, valamint vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A front hatása legtovább a keleten élőknél állhat fent, nyugaton napközben mérséklődhetnek a panaszok. A felhős délkeleti tájakon lehangoltabbak, levertebbek lehetünk. Nyugaton viszont a pár órás napsütés jótékonyan hathat a közérzetünkre, hangulatunkra, javítja a komfortérzetünket. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A porkoncentráció alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Holnap, december 14., csütörtök

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
-2, +3 °C

Maximum:
+5, +10 °C

Szél: erős DNY

1-4
Napsütéses
órák száma
Változóan, majd nyugat felől erősen felhős lesz az ég és délutántól eső várható. A szél napközben eros délnyugati lesz. Hajnalban -2, 3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul.

Holnapután, december 15., péntek

Fronthatás:
Kettős front

Minimum:
+3, +8 °C

Maximum:
+6, +11 °C

0-2
Napsütéses
órák száma
Erősen felhős, borult lesz az ég, kiadós esőre lehet számítani. A szél napközben változó lesz. Hajnalban 3, 8 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: Eső

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag