Extrém módon izzad vagy érzékeny a hónalja?

Kövesse a HáziPatika Facebook oldalát!

Az izzadságról, izzadásról az emberek többsége nem szeret beszélni, pedig mindenkit érint a téma. Vannak, akiknek érzékeny bőrük sérül a dezodorok használatától, mások pedig olyan extrém módon izzadnak, hogy a hagyományos termékek nem megfelelőek nekik.

Akadnak olyanok, akiknek az izzadás nem csupán higiéniai kérdés, hanem mindennapos küzdelem. Az extrém izzadást okozhatja genetikai hajlam, vagy nagymértékű érzelmi stressz is. Az ő igényeikre fejlesztették ki az Eucerin intenzív izzadásgátló pumpás sprayt, mely 72 órán keresztül véd az izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen.

A pumpás spray a benne rejlő 4 koncentrált hatóanyag, az aqua, aluminum chlorohydrate, aluminum chloride és parfum, együttesének köszönhetően segít csökkenteni az erős, intenzív izzadást. Semleges illata lehetővé teszi, hogy férfiak és nők egyaránt használják. Alkoholmentes.

Izzadság elleni védelemre azonban mindenkinek szüksége van, azoknak is, akik nem hajlamosak a túlzott verejtékezésre. Az Eucerin® Izzadásgátló golyós dezodor 48 órán át megakadályozza az izzadást, kellemes, unisex illata pedig felfrissít. A termék hatékonyságát a magas koncentrációjú AHK (alumínium-hidroklorid) biztosítja. Érzékeny, vagy borotvált területen is alkalmazható. Alkoholmentes.

A termékcsalád harmadik tagját, az Eucerin® Golyós dezodort érzékeny bőrre kifejezetten az érzékeny, irritációra hajlamos bőr ápolására fejlesztették ki. Használatával a bőr pH-értéke 6 alá csökken, ennek köszönhetően a bakteriális aktivitás szintje, amely az izzadásért felelős, alacsonyabbá válik. Bőrbarát összetételének köszönhetően nem irritálja a hónalj érzékeny bőrét még borotválás után sem. Illatanyag- és alkoholmentes.
Gyere és fuss az életmódváltókkal!
Ha kérdése van, kérdezzen szakértőnktől!

Kérdezzen Ön is!

Szakértőink által már megválaszolt kérdések száma:

Orvos válaszol

Kapcsolódó cikkek

Aktuális
Munkahelyi stressz tesztStressz

Munkahelyi stressz tesztFeszült? Úgy érzi, túl stresszes az élete?

Az intim szőrtelenítés veszélyeiSzőrtelenítés

Az intim szőrtelenítés veszélyeiMilyen veszélyeket rejthet magában a csupaszság?

Miért lehet fájdalmas az együttlét? Szexualitás

Miért lehet fájdalmas az együttlét? A jelenség mögött gyakran nőgyógyászati problémák állnak

Frissítse fel a lábait!Lábápolás

Frissítse fel a lábait!Egy hosszú nap után fáradtnak, nehéznek érezte a lábait? Tippünk!

A beteg kutat, segítenünk kell nekiOkosgyógyszer

A beteg kutat, segítenünk kell nekiLimfómánál is életet menthet a józan ész

Életmódtippek aranyereseknekAranyér

Életmódtippek aranyereseknekA legfontosabb: rendszeresség és higiénia

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Melyik az a testrészünk, ahol nem alakulhat ki pattanás?

Tippek

Az arclemosót ujjbeggyel vagy kicsi szivaccsal körkörös mozdulatokkal masszírozza be, néhány percig hagyja hatni, utána bő langyos vízzel kell leöblíteni.