Extrém módon izzad vagy érzékeny a hónalja?

Kövessen minket!

Az izzadságról, izzadásról az emberek többsége nem szeret beszélni, pedig mindenkit érint a téma. Vannak, akiknek érzékeny bőrük sérül a dezodorok használatától, mások pedig olyan extrém módon izzadnak, hogy a hagyományos termékek nem megfelelőek nekik.

Akadnak olyanok, akiknek az izzadás nem csupán higiéniai kérdés, hanem mindennapos küzdelem. Az extrém izzadást okozhatja genetikai hajlam, vagy nagymértékű érzelmi stressz is. Az ő igényeikre fejlesztették ki az Eucerin intenzív izzadásgátló pumpás sprayt, mely 72 órán keresztül véd az izzadás és a kellemetlen testszag kialakulása ellen.

A pumpás spray a benne rejlő 4 koncentrált hatóanyag, az aqua, aluminum chlorohydrate, aluminum chloride és parfum, együttesének köszönhetően segít csökkenteni az erős, intenzív izzadást. Semleges illata lehetővé teszi, hogy férfiak és nők egyaránt használják. Alkoholmentes.

Izzadság elleni védelemre azonban mindenkinek szüksége van, azoknak is, akik nem hajlamosak a túlzott verejtékezésre. Az Eucerin® Izzadásgátló golyós dezodor 48 órán át megakadályozza az izzadást, kellemes, unisex illata pedig felfrissít. A termék hatékonyságát a magas koncentrációjú AHK (alumínium-hidroklorid) biztosítja. Érzékeny, vagy borotvált területen is alkalmazható. Alkoholmentes.

A termékcsalád harmadik tagját, az Eucerin® Golyós dezodort érzékeny bőrre kifejezetten az érzékeny, irritációra hajlamos bőr ápolására fejlesztették ki. Használatával a bőr pH-értéke 6 alá csökken, ennek köszönhetően a bakteriális aktivitás szintje, amely az izzadásért felelős, alacsonyabbá válik. Bőrbarát összetételének köszönhetően nem irritálja a hónalj érzékeny bőrét még borotválás után sem. Illatanyag- és alkoholmentes.
Más bőr problémákról is szerene többet megtudni?
További cikkek
Hozzászólások

Kiemelt téma cikkei

Bőrápolási kvíz

Hol érdemes bőrtesztet végezni új kozmetikum alkalmazása előtt?

Tippek

Az arclemosót finom, körkörös mozdulatokkal kell könnyedén felvinni a bőrre, majd egy-két perc behatási idő után, meleglangyos, a zsíros szennyeződést oldó vízzel lemosni.