bezár

FIGYELMEZTETÉS

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalmunk olyan elemeket tartalmaz, amelyek
az MTTV. (2010. évi CLXXXV. törvény) által rögzített besorolás szerinti V.
kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Csak akkor tekintse meg, ha elmúlt 18 éves.

Elmúltam 18 évesNem múltam el 18 éves

10 szexi tipp régi házasoknak

Ajánlom a HáziPatika Facebook oldalát!

A hosszú házassággal sajnos a szexuális étvágy idővel megkopik. Hogyan lehet a vágyat karban tartani és évek múltán is felszítani? Most erre ajánlunk 10 szexi praktikát!

Sokan próbálják ki szexuális életük felpezsdítésére a szextinget, vagyis a meztelen képek küldése telefonokra és/vagy posztolása közösségi oldalakon. A Purdue University of Fort Wayne - indiai egyetem - kutatásai szerint a nők nem lelkesednek túlzottan a szextingért. A 93 nő bevonásával készült vizsgálatból kiderült, hogy a kölcsönös megegyezésen alapuló szextinget elfogadják, de nem különösebben értékelik és akkor mennek bele, ha partnerük kedvére szeretnének tenni - írja a menshealth.com.
Tehát kütyük és virtualitás helyett próbálják ki inkább az alábbi 10 szexi technikát házas életük karban tartására:

1. Egy hétig olyan helyeken éljenek szexuális életet, ahol még soha. Ne törődjenek az erkölcsi normákkal, vigyék ki a szeretkezést a hálószobából. Ha például este szeretkeznek, akkor most tegyék ezt később, vagy reggel. Ettől nem csak izgalmasabb lesz a szex, de sokkal jobban megismerik egymás vágyait.

2. Írjon szexi, pikáns jegyzeteket és hagyja őket a fürdőszoba tükrén, a fehérneműs fiókban, olyan helyen, ahol párja megtalálja. Kezdje szelídebb üzenetekkel, majd írjon egyre erotikusabb mondatokat. Később pontosan írja le, hogy mit szeretne csinálni kedvesével szex közben.3. Egy hétig minden nap szánjanak 20 percet az előjátékra, de mást ne tegyenek egymással. Bármi megengedett, az egyetlen szabály, hogy nincs szex. Az emberi természet része, hogy azt szeretné a leginkább, amit nem kaphat meg. Ezzel a módszerrel fokozhatják vágyaikat.

4. Minimum egy hónapig, hetente egyszer próbáljanak ki egy új szexpózt. Használják a fantáziájukat, feszegessék testük határait. Mivel az agyunk is egy nagy izom, a rendszeres igénybevétellel erősödik, aminek köszönhetően egészségesebbek leszünk.

5. Öntsenek egy-egy pohár bort maguknak, majd nézzenek mélyen egymás szemébe. Aki elsőnek pislog, vagy nevet, annak meg kell osztania egy szexuális fantáziaképét a másikkal. Ehhez a klasszikus játékhoz nem feltétlen szükséges alkohol, de fokozni lehet vele a hangulatot.

6. A Brown University pszichiátria professzora, Dr. Scott Haltzman szerint, a szerepjáték segíthet levetkőzni a gátlásokat, mert egy másfajta gondolkodásmód alakulhat ki. Ha most próbálják ki először a szerepjátékot, akkor vegyenek fel egy olyan - egyébként hétköznapi, de nem stílusukhoz illő - ruhát, amit egyébként soha.

A régi házasok is alkalmazhatnak szextippeket

A régi házasok is alkalmazhatnak szextippeket


7. A mély, lágy, hosszan tartó csók, az egyik első dolog, amit a párok elhagynak a szex előtt, pedig ez az egyik legjobb módja a ráhangolódásnak. Váratlanul lépjen oda kedveséhez a konyhában és a várt gyors puszi helyett váltson vele egy szenvedélyes csókot. Kellemes meglepetést fog okozni!

8. A közös zuhanyzás - ahol sok habbal megmossák egymás testét, haját, végigfuttatják mindenhol a kezüket párjuk testén - nagyon erotikus. Egy ilyen intim bemelegítés után, mindketten készen állnak majd arra, hogy a hálószobába vonuljanak.

9. Néha az apró dolgok hagyják a legerősebb benyomást a másikban. Vegyenek párjuknak egy szexi fehérneműt, amit csúsztassanak a fiókba, esetleg egy szexuális játékszert, amiről korábban beszélgettek. Meg fognak lepődni, hogy párjuk milyen gyorsan szeretné majd viszonozni a figyelmességet.

10. A test lassú simogatása, felfedezése, kézzel, szájjal való ingerlése az egyik legjobb módja annak, hogy hangulatba kerüljenek. A hosszú ideje együtt élő párok ezt a részt szokták kihagyni, de ez egy rossz döntés. Ne hagyják el egymás simogatását. Mielőtt a lényegre térnek csókolgassák egymást, simogassák a másikat. Nem kell rögtön a péniszre vagy a csiklóra koncentrálni, kezdjék a kényeztetést a hasnál és a belső comboknál.

Ha kérdése van ebben a témában, kérdezzen szakértőnktől!

Gyetvai Viktória
mentálhigiénés szakember, transzperszonális terapeuta, meddőség-tanácsadó
Kérdezek tőle

Aktuális
Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?aranyér

Miért veszélyes, ha nem kezeljük az aranyeret?Ha nem kezeli, szövődményekhez vezet

Biohasonló gyógyszerekBiológiai terápia

Biohasonló gyógyszerekMennyire hasonló a biohasonló?

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Felfázás

Felfázás? Derítse ki a valódi okot!Lehet, hogy a partnere miatt beteg?

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólKULLANCS

A leggyakoribb tévhitek a kullancsokrólMit tudunk rosszul a kullancsokról?

Új rákellenes gyógyszerekonkológia

Új rákellenes gyógyszerekAz EU országai közül Magyarországon a legmagasabb a daganatos megbetegedések okozta halálozási arány

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekOTTHON

Folteltávolítás házilag: a legjobb szerekÍme, néhány megoldás arra, mivel lehet kiszedni a különböző típusú foltokat.

Alzheimer: reményteli áttörésekalzheimer-kór

Alzheimer: reményteli áttörésekA felejtés betegségének is szokás nevezni az Alzheimer-kórt

Facebook

Youtube

Twitter

Google+

Gyógyszerkereső

GyógyszerHatóanyag