Jelölt profilja

Luci Gábor

  • Település: Budapest IV.
  • Munkahely: Pest Megyei Kormányhivatal
  • Foglalkozás: Ösztöndíjas

Szociális vállalkozó vagyok, de hogyan lehet összekötni a kettő szót, ha az ügyfeleim elégedettségét veszem alapul? Társadalmi ügy kell, hogy legyen a másokon való segítés, így a bevételnél lehet fontosabb egy mosoly, esetleg egy hálás szív.

Fő profilom a szociális tanácsadás, ahol azt az értéket adom tovább, amit megszereztem tudást az egyetemen és az évek során olvasott irodalmakból, gyakorlatból elsajátítottam. Autizmussal élek (HFA) és mérgező szülők gyermekeként szocializálódtam egy vidéki városban. Egyetlen kiút az önpusztításnak tűnt, így átéltem néhány nagyobb traumát, amíg megtaláltam az elhívást az életemben. Az altruizmus önmagában jó, de ha ezt egy multidiszcipliáris tudással fűszerezzük, sok professzió együttes erejével, abban az esetben lesznek változások.
Azért jelöltettem magam a díjra, mert nagyon fontosnak tartom, hogy elérjek olyan embereket, akik nem igazodnak ki a közigazgatásban, nem tudják kezelni pénzügyeiket, álarcot hordanak és elhiszik, hogy minden rendben van az életükkel, valamint elakadtak valahol és bátorításra van szükségük. Szeretnék legjobb képességeimmel részt venni abban a probléma megoldásban, esetleg krízisben az ő életükben is. Szeretnék átvenni egy kis tehert magamra, hogy ezáltal együtt edződjek velük. Szeretnélek megszólítani téged és szeretném megszólítani önöket! Vállalkozásom társadalmi köntösbe öltöztettem, fő célom, hogy kapcsolódjak másokhoz. Egy cipőben járunk!- Mondta egyszer egy hajléktalan bácsi, aztán ez a cipő bérbeadó volt. Miért ne lehetne fizetés nélkül távozni egy jó szóért? Bízom benne, hogy felkeltem érdeklődésüket. Láthatatlanként nem válhatunk láthatóvá. Ha vannak problémák, azon változtatni szükséges. Csapatban leszünk láthatóak, hősök és leginkább emberek.

Pályázatomhoz csatolom egyszerű facebook profilom, ahol egyszerű tervezéssel próbálok minél több embert elérni. Nekem nincs pénzem keresőoptimalizálásra, és adwords-re, mesterséges intelligenciára. Én szponzort keresek és egy jó mentort, hogy megtudják az emberek, van több.

Virtuálisan és személyesen is találkozhatunk!

https://www.facebook.com/eselyedvan/

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra