Jelölt profilja

Kőszegvári Ágnes

  • Település: Budapest II.kerület
  • Munkahely: Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet
  • Foglalkozás: gyógytornász

Az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben gyógytornászként dolgozom, mellette a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán az angol nyelvű gyógytornász képzésben oktatok, szabadidőmben, pedig amerikai football és korfball utánpótlás válogatottaknak segítek a sérülések prevenciójában és rehabilitációjában.

Ezúton szeretném magamat az “Egészség Hősök” pályázatra jelölni, és az alábbi pontokkal alátámasztani a pályázatban való részvételi szándékomat.
Magamat ugyan hősnek nem tartom, viszont már tanulmányaim kezdete óta teszem meg a tőlem telhetőt, azért hogy kiváló szakemberré váljak, akinek lehetősége van érdemi változást hozni a páciensek életébe.
Éppen ezért vállaltam, hogy teljes munkaidő mellett képezzem magamat tovább az élethosszig tartó tanulás jegyében, az alap és a mester diplomáim megszerzése mellett. Az új technikák elsajátítása lehetővé teszi számomra, hogy a beteg gyógyulását leginkább elősegítő módszert alkalmazhassam. Ezen felül a továbbképzéseken való részvétel biztosítja, hogy szakmai tudásom mindig naprakész, így kollégáim számára is szakmai támogatást nyújthatok.
“A tudás megosztása nem lehetőség; kötelesség.” Ennek a kötelességérzetnek eleget téve kezdtem az egyetemi oktatói tevékenységemet. Ennek keretében oktatok külföldi diákokat angol nyelven elméleti és gyakorlati órák keretében.Illetve tartok tovább posztgraduális képzéseket is, ahol már végzett kollégákkal osztom meg az általam összegyűjtött tudásanyagot.
Továbbá hiszek abban, hogy a társadalmi felelősségünk a kórházak falain túl nyúlik. Éppen ezért vállalok ingyenes, önkéntes gyógytornászi feladatokat különböző, alacsony támogatottsággal rendelkező sportágakban, mint például korfball és amerikai futball. Fontosnak találom, hogy tudásommal segítsem a mérkőzések biztonságos lezajlását és a játékosok esetleges sérülésekből való felépülését.

Dokumentum letöltése Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra