Jelölt profilja

Hajdúné Koncz Mónika

  • Település: Parádfürdő
  • Munkahely: Parádfürdői Állami Kórház
  • Foglalkozás: Gyógytornász, Klinikai kutatási munkatárs (CRA)

A Parádfürdői Állami Kórház fekvő,-és járóbetegeinek rehabilitációja, valamint a parádi térség lakosainak egészségfejlesztése érdekében kifejtett kiemelkedő színvonalú gyógytornászi tevékenységéért.

Gyógytornászi diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte 2009-ben.
Ezt követően a Parádfürdői Állami Kórházban kezdett dolgozni gyógytornászként, ahol jelenleg is magas színvonalú szakmai munkát folytat.

Rendkívül humánus, szerény, szelíd, mindenkivel jó a kapcsolata.
Munkáját mindig a segíteni akarás jellemzi, kiemelkedő a betegekhez való viszonyulása.

2013-tól 2015-ig másodállásban házi betegellátás keretein belül látott el gyógytornászi teendőket.
2015 óta a kórház Egészségfejlesztési Irodájának csapatát is erősíti, ahol az intézmény járó,-és fekvőbetegeinek, valamint a térség lakosságának Nordic Walking túrákat, és csoportos gyógytorna foglalkozásokat tart heti rendszerességgel.

A rehabilitációs kongresszusok, konferenciák gyakori résztvevője, előadója.

2014-ben, majd 2015-ben az Orvosi Rehabilitáció és Fizikális Medicina Társaság éves vándorgyűlésein tartott magas színvonalú szakmai előadásokat.
2015 óta állandó előadója a hatvani \\"Ápolás ezer arca\\" című ápolásszakmai napnak. Az évek folyamán előadásainak témái a rehabilitáció, a stressz, és a burn out szindróma, valamint a különböző terápiás lehetőségek bemutatásai voltak.
2015-ben a \\"Rehabilitáció\\" című szakmai folyóiratban jelent meg \\"Rehabilitálható, vagy nem rehabilitálható? - Más szemmel\\" című publikációja.
Ugyanebben az évben vett részt az \\"Amputáltak ellátása\\" című szabadon választható elméleti oktató kurzus szakmai anyagának összeállításában, és a képzés lebonyolításában, melyben ő maga is több előadást tartott.
2017-ben az Egészségügyi Szakdolgozók Országos Kongresszusán tartott előadást.

Folyamatosan képzi magát, rendszeresen végez tanfolyamokat.
Másoddiplomáját 2018-ban szerezte a Miskolci Egyetem Klinikai Kutatási Munkatárs (CRA) szakán.

2017-ben a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Heves Megyei Szervezete Kossuth Zsuzsanna emlékérmet adományozott számára.
2018-ban kimagasló tudományos-szakmai munkájáért Dr. Csuhai Sándor-díj elismerésben részesült.


Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra