Jelölt profilja

Varga Jánosné

  • Település: Pécs
  • Munkahely: Pécsi Tudomány Egyetem Onkoterápiás Intézet
  • Foglalkozás: ápolási aszisztens

ÁPOLÓNŐ VAGYOK AZ Onkologián és mellette Örök Önkéntes vagyok a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál!!

Vargáné Kati vagyok Pécsről! 25 évig voltam Epilepsziás és utána 18 éve műtét után meggyógyultam! Akkor eldöntöttem hogy tanulok és én próbálok segíteni másokon! Ez sikerült most a Pécsi Onkológián dolgozok segítek a daganatos betegeknek a nehéz napjaikat elviselni! Ez mellet jótékonysági rendezvényeken veszek részt!

TOVÁBBI AJÁNLÁSOK

Példaértékű munkát végez, mint önkéntes az epilepsziával élők között. Mint egykori beteg most ő segít a betegeken, méghozzá nem is akárhol, hanem az onkológián. Példaértékű munkát végez, mint önkéntes az epilepsziával élők között. Mint egykori beteg most ő segít a betegeken, méghozzá nem is akárhol, hanem az onkológián. A Magyar Epilepsziával élők alapítvány Önkéntese. Tevékenyen vesz részt Az Epilepsziás vagy? Nem vagy egyedül projektben. Valamint a Ne görcsölj! :-) " kampány aktív tagja. Emellett pedig daganatos emberek utolsó napjaiba csempész napsugarat odaadásával, emberségével. Ő egy példa egy hős egy igazi ember!

Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány-ban végzett munkája alapján. Az én Egészség-Hősöm a húgom. Egy agyhártyagyulladás szövődményeként lett epilepsziás. Viszonylag nehezen ismerték fel a betegségét, majd felnőve sok problémát is okozott. Hiába tanult jó szakmát, kiderült, hogy a betegség miatt nem dolgozhat. Férjhez ment, családja lett, de a változást az életében a műtét hozta. Már akkor is büszke voltam rá, amikor a betegség mellett gyereket vállalt. De a vágy, hogy teljes életet éljen, bátorságot adott neki, hogy a vállalja az agyműtétet. Azóta tünetmentes, de nem elégedett meg ezzel. A saját példáját megmutatva, megtalálta a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványát 2012-ben. Mint Dél -Dunántúli képviselő összefogta és szervezte az itt élő sorstársak találkozóit. Mindezt amellett, hogy neki is új utakra kellett lépnie, hiszen tünetmentessé válva ismét munkába kellett állnia. Ismét tanult, majd sikeresen elhelyezkedett. 2015-ben került az onkológiára, ami úgy gondolom nemcsak fizikai, hanem nagy lelki terhet jelent. Ennek ellenére önkéntesként továbbra is segíti sorstársait. Nemcsak legyőzte a betegséget, de személyes példájával utat mutat másoknak is!

Kiváló szakember, aki mindig készéggel áll a betegek szolgálatára. Nagyon segítőkész és lelkiismeretes. Sok önkéntes feladatot vállal az epilepsziával élők aktív kikapcsolódását szolgáló tevékenységek szervezésében. Vargáné Katiról azt érdemes tudni, hogy már nagyon fiatalon igen aktív életet élt, komolyan kézilabdázott, de ezt félbe kellett hagynia, mikor újra előjött az epilepsziája. Teltek az évek, eközben Kati férjhez ment, született egy egészséges kislánya is. Aztán 2000 februárjában, egy nagyon hosszú vizsgálatsor után kiderült, hogy nagy eséllyel műthető az epilepsziája. Kati a műtéte óta tünetmentes, a gyógyszert se kell szednie. Később elvégezte a Szociális gondozó-ápoló és a Fogyatékosok Gondozója tanfolyamokat, így sikerült elhelyezkednie az egészségügy területén. Most a Pécsi Onkológián dolgozik és rákos betegek lelkét ápolja mosolyával, szeretetével! És az mellett még azota is segít az epilepsziás betegeken. Persze csak azoknak, akik felvállalják betegségüket. Több alkalommal is volt Az év önkéntese, amit 120%-osan ki is érdemelt. Az Magyar Epilepsziával Élők Dél Dunántúli képviselője volt több éven át. Fő szervezője a Lila Napi rendezvényeknek Pécsett Azóta is Örök Önkéntese az Alapítványnak! Egy jó Önkéntes az, aki önzetlenül segít és nem anyagi támogatásért. És tiszta szívből jövő szeretetet ad azoknak, akikért munkát vállal. Vargáné Kati ilyen ember. Ezért ajánlom a díjra.
Önkéntes munkák a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál (pl Lilanapi rendezvények szervezése). Vargáné Kati 2012-től dolgozik a Magyar Epilepsziával Élők Alapítványnál, többször is volt Az év önkéntese. Ő alapította meg Pécsett a Lilanapot, amit azóta minden évben megtartanak. Egy jó önkéntes az, aki önzetlenül segít és nem anyagi támogatásért. És tiszta szívből jövő szeretetet ad azoknak, akikért önkéntes munkát vállal. Katira is ez jellemző. Meg szeretném még említeni a Pécs-Tubesi Lilanapi túrát, amire több mint 80 epilepsziával élő ember és hozzátartozó, barát jött el. Mindazonáltal Kati nekem a példaképem, mikor friss önkéntes voltam, sose értettem, hogy hogyan tudott olyan jól szervezni, mikor egyik kezével osztotta a Milka csokit, a másik kezével meg írta az emléklapokat. Az egyik pillanatban még teszi fel Janszky Doktorra a lila szalagot, a másik pillanatban meg már lapátolja is a földet az Epilepsziások fájánál! Én is köszönöm Kati, hogy megismerhettelek, és remélem, találkozunk a következő Lila napon!

Betegek alapápolása. Kati felkészült, lelkiismeretes ápoló, egyben nagyon jó munkatárs. Szakmai tudásával, kedvességével, szorgalmával a betegek megbízható ápolója, támogatója. Mindenkihez van kedves szava, mosolya, akkor is, ha már fáradt. Lelkiismeretes, jó érzékkel találja meg a betegekben azt, ahol segítenie kell, a napi munkáján kívül is. Munkatársaival szemben előzékeny, barátságos, segítőkész.

Őszinte tiszta szeretet. Kati a gyógyíthatatlan betegek Angyalkája. Alázattal, lelkiismeretesen és tiszta szívvel teszi a mindennapi dolgait sokszor erőn felül. Csak imádni lehet őt. Szerénységével és magas tudásával mindenki szívébe belopja magát. Részemről a legalkalmasabb erre a díjra.

Varga Jánosné, azaz Kati minden beteg szamara felgyógyulást jelent. Nagyon barátságos, kedves teremtés. Munkáját szívvel, lélekkel végzi, hisz számára a betegek, olyanok, mintha a második családja lenne.

A Pécsi Tudomány egyetem onkoterápiás intézet ápolási asszisztense. Varga Jánosné (Katalin). Ő az az ápolónő, aki oda adóan, kedvesen és szeretet teljesen végzi a munkáját. Nagyon szépen beszél a betegekkel. Ő epilepsziás volt, talán ezért is érti meg ennyire az embereket. Kívánom, hogy minden egészségügyi intézményben ilyen kedves személyzet dolgozzon, mint a Kati!

Kati a Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány aktív tagja és Lila Napi rendezvények egyik fő szervezője és lebonyolítója. Katit évtizedek óta ismerem. Először epilepsziás betegként találkoztam Vele. Rengeteg EEG vizsgálatot készítettem Róla. Nehéz utat tett meg a gyógyulásig. Többféle gyógyszer kombinációt kipróbáltunk több-kevesebb sikerrel, míg nem végül az epilepszia műtét segített. Gyógyultnak tekinthető, jelenleg is tünetmentes aktív életet él. Elvégezte az egészségügyi szakiskolát és az Onkoterápiás intézetben nagy empátiás készségével segíti a betegek ápolását. A Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány aktív tagja. Rendszeresen segít a Lila Napi rendezvények megszervezésében és lebonyolításában. Mint gyógyult epilepsziás, tudja sorstársai gondjait, problémáit, a társadalmi előítéleteket..stb. Ebben próbál nekik segítségükre lenni. Katit érdemesnek tartom a díj jelölésére.

A Pécsi Tudomány egyetem onkoterápiás intézet ápolási asszisztense. Varga Jánosné (Kati), aki maga is epilepsziás beteg volt, szívét, lelkét kiteszi a betegekért. Önzetlenül, maximális lelkiismerettel végzi a munkáját! Számára az ápolói szakma még mindig hivatás. Kisugárzásával a betegek lelkét is ápolja. Önkéntesként segít az epilepsziás betegeknek egy Alapítványnál! Mivel sportolni szeret, minden évben elmegy a Máriagyűdi Zarándoklatot teljesíti és imádkozik a betegekért!Valamint évente indul a Fuss a Rákgyógyításért Rendezvényen, amit a Magyar Posta szervez Pécsett ezzel is példát mutat a betegeknek hogy ne adják fel a reményt!!!!!!!

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra