Jelölt profilja

Bedő Klára

  • Település: Szeged
  • Munkahely: Ápolási Díjban részesülök
  • Foglalkozás:

A Bemer terápiát igyekszem népszerűsíteni, Bemer Partnerként, és terapeutaként megismertetem az emberekkel milyen fontos szervezetünk mikrocirkulációja. Felhívom az emberek figyelmet arra, hogy az életmód, a táplálkozás, a mozgás, a testi lelki harmónia mennyire befolyásolja az egészségi állapotot.

A Bemer terápiát népszerűsítem, mint Bemer Partnek, és mint terapeuta, lehetőséget adok a Bemer terápia ingyenes kipróbálására. Ismertetem a mikrocirkuláció jelentőségét, felhívom az emberek figyelmét arra, hogyan őrizhetik meg ereik rugalmasságát, vazomóciós hatását.

Én személyesen szólítom meg az embereket, nincs weboldalam, számomra a személyes valódi információ átadás a hiteles. 2011-ben ismerkedtem meg a Bemer terápiával. Lányom mitokondriális betegségben szenvedett, ezért mindig is érdekeltek az alternatív gyógymódok, hisz az orvostudomány ekkorra már nem tudott számunkra olyan gyógymódot ajánlani, ami lányom betegségét megkönnyítette volna. Amikor láttam milyen sokat segít neki a Bemer terápia, akkor elhatároztam, én ezzel foglalkozni szeretnék, szeretném minél több emberhez eljuttatni a jó hírt, hogy van segítség, még a legnehezebb élethelyzetben is. A szervek és az egész szervezetünk teljesítőképessége és ezzel egészségi állapotunk döntő mértékben a szervezet vérellátásától függ, egészségi állapotunk vérkeringésünk szabályozásától függ. Ezt megértettem, és tapasztaltam a kezelések kapcsán. Bemer kezelés után jobb állapotba került, járása megmaradt, vérképe javult, fájdalmai elmúltak, egy minőségi életet biztosított neki a kezelés. 2013-tól mint hivatalos Bemer Partner, és terapeuta, személyesen szólítom meg az embereket és tájékoztatom őket hogyan őrizhetik meg egészségi állapotukat. Hogyan élhetnek fájdalommentesen. Továbbá felhívom a figyelmet az egészséges táplálkozás fontosságára, biztatok mindenkit a sportolásra, és a stresszmentes életre. Személyes példám kapcsán mutatom meg hogyan maradhatnak egészségesek. Büszke vagyok arra, hogy lányom aki egy mitokondriális miopátiában szenvedett, egy olyan minőségi életet tudtam neki biztosítani a terápia által, 7 éven keresztül, amely megkönnyítette életét és ezzel együtt családunk életét is. Megmentette lábamputációtól, a műveskezeléstő, és a fájdalomcsillapítók szedésétől.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra