Jelölt profilja

Bánné Égető Zsuzsanna

  • Település: Tázlár
  • Munkahely: Orvosi rendelő
  • Foglalkozás: Körzeti Ápoló

Ápolói tevékenysége, önfeláldozása és irigylésre méltó segítőkészsége

Ő "Tázlár Őrangyala". Aki falu jobbá tételéért harcol a mindennapokban. Az egészségügyi tevékenységét már az érettségi után körzeti ápolóként kezdte. -a munka mellett- szerezte meg diplomás végezettségeit:
Pedagógia szakos nevelőtanár (gyermek és ifjúságvédelmi specializációval), majd Szociálpedagógus felsőfokú végzettségeket.
A háziorvos munkáját segítve dolgozik, keményen, az idejét nem sajnálva gondoskodik minden egyes páciensről. Akármikor, éjjel-nappal elérhető, és minden egyéb munkáját félretéve szolgálja a faluban élő emberek jólétét. Kiváló és egyben különleges szakmai színvonalon látja el munkáját, amit tulajdonképpen nem csak munka számára, hanem hivatás. Bármikor szívesen segít másokon, életének ez már szerves része. A kiválóságát más sem tükrözi, mint a mindannyiunk számára megdöbbentő életmentő cselekedete. 2018.06.14.-én egy tázlári fiatalembert megcsíptek a darazsak, amely következtében anafilaxiás-shockkos állapotba került, egy percen sem múlt az élete. De Zsuzsi életmentő tudása és gyors reakciójának köszönhetően - az orvos segítségével- megmentette a fiatalember életét. Többek között ezért is szeretnénk jelölni erre a díjra. Hihetetlen energia, intelligencia, jóakarat és empátia jellemzi. Olyan kedves és pozitív személy, aki szeretettel fordul mindenki felé, motivál, inspirál és egy rövid kis beszélgetéssel szebbé tudja varázsolni a szürke hétköznapokat. Bármikor, idejét nem sajnálva segíti, a hétköznapi ember életét megkönnyebbíteni.
De mindemellett még a község képviselő testületének munkájában is részt vesz képviselőként. Szociális bizottságot vezet, és az Értéktár Bizottság munkáját is kiemelkedő módon segíti. Református temetőgondnokként is helyt áll a mindennapokban.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra