Jelölt profilja

Hargitai Márta

  • Település: Budapest XX. kerület
  • Munkahely: nyugdíjas - egyéni vállalkozó
  • Foglalkozás: nyugdíjas

Fontosnak tartom, hogy a DAGANATOSSÁGGAL ÉRINTETTEK TAPASZTALATAIT FIGYELEMBE VEGYÉK A MAGYARORSZÁGI FEJLESZTÉSEKBEN. A „Díszítsük fel az onkológiák falát!” projekt sorozatunk, és 2018-as on-line Petíciónk is ezt a célt szolgálja. EDDIGI TEVÉKENYSÉGEMRE ALAPOZVA, AZ ÜGY SZÓSZÓLÓJA KÍVÁNOK LENNI!

-Hargitai Márta 6,5 éves mellrák túlélő vagyok. A 2014-ben létrehozott \\"Mell-véd közösség az emlődaganatosokért\\" csapatból bátorítottak, hogy induljak az Egészséghős díjért. Saját küzdelmem mellett, minden tudásommal, erőmmel, alkotó energiámmal harcolok a daganatossággal - benne a mellrákkal küzdő - társaimért, életesélyeik növeléséért, életminőségének javításáért.
-2012-ben volt a kemény utam. Sorstársaimat segítő céllal, 2014-ben kezdtem a közösség építést. Zárt Facebook csoportunk Jelenleg 1082 fős nagyságú. Sikerült segítő szakembereket, és adminisztrátor társként Marácz Ibolya Zsófiát is megnyerni, akik fantasztikus tevékenyek! Ezúton is köszönet nekik!
-Nyilvános Facebook felületen 515 fős olvasótáborunk van. https://www.facebook.com/mellved/
Zárt közösségünkben motiváljuk egymást, együtt örülünk a gyógyulásnak, küzdőinket bátorítjuk, tapasztalatainkat megosztjuk.
-Büszkeségünk a „Díszítsük fel az onkológiák falát!” közösségi projekt sorozat, ahol a szűréseken részvételért üzentünk, és RÁMUTATTUNK SZÜKSÉGLETEINKRE is!
Projekt oldalunk, és a média figyelmébe kerülésünkből néhány: https://www.facebook.com/diszitsukfel/
http://eletigenlok.hu/lobbi-a-valtozasokert/
http://eletigenlok.hu/diszitsuk-fel-az-onkologiak-falat/
-2018-ban társaimmal on-line kampányt indítottunk a mellrákban érintettek minőségi szolgáltatása érdekében, MODELT MUTATVA a többi tumoros civil betegszervezetnek.
https://www.peticiok.com/nemzeti_tervet_a_mellrak_ellen_a_mellrak_tuleleseert
-Petíciónkat eljuttattuk a döntéshozókhoz is, majd szóban is elmondhattuk javaslatainkat. A daganatosok, a mellrákban érintettek sorsa, szívügyem! TAPASZTALATAINKAT A FEJLESZTÉSEKBE BE KELL ÉPÍTENI!!! EZ MOST HIÁNYZIK!!!
-H. Gábor Facebook-os barátomtól már megkaptam a „Hétköznapi Hős” címet, https://youtu.be/aAy2pzzfjFc!
Most az Egészséghős Díjért indulok, hogy SZÓSZÓLÓD LEHESSEK, mert minden ember számít! Ha Te is így gondolod, szavazz rám! Köszönöm előre is bizalmadat, egészséget kívánok!

Dokumentum letöltése Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra