Jelölt profilja

Félegyházi Éva

  • Település: Salgótarján
  • Munkahely: Magyar Természetjáró Szövetség
  • Foglalkozás: aerobic sportedző

Az élete középpontjában a városi és megyei tekintetben, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód, a mozgás, az aktív életmód fontosságára. Minden lehetőséget megragad, mely az egészségre, a mozgásra, a teljes életre irányul.

Félegyházi Éva évek óta ismert és közkedvelt egyénisége Salgótarjánnak aktív életmódjával és gondolkodásmódjával. Saját csoportjai vannak, ahol aerobic, deep work, alakformálás, köredzés mellett a kinti szabadidő sportokat is űzi, így nordic walkinggal és gyalogtúrával is foglalkozik - már több éve szervezi a Világgyalogló Napot és a Nowathlont. Létrehozta 2000-ben a Tarjáni Szabadidősport Klubot, mely egy közösséget nyújt a városi kluboknak, egyesületeknek.
Már évek óta a nevéhez fűződik az márciusban megrendezésre kerülő Salgótarjáni Sportos Egészségnap, ahol Katus Attila, Béres Alexandra és más neves személyek is részt vettek. Minden lehetőséget próbál megragadni, hogy a város, a környék megismerkedjen az egészségtudatossággal, az egészséges életmóddal, a mozgás fontosságával, emellett a közösség összetartó és pozitív erejével.
Különböző pályázati lehetőségeket megragadva bevonja a város, a környék sporttal foglalkozó szakembereit, hogy a lakosság többféle módszerrel, stílussal megismerkedjen (futás, jóga, pilates, aerobic, stb.).
Szívesen és örömmel vesz részt a városi, megyei megmozdulásokon, rendezvényeken, melynek fő célja, hogy népszerűsítsék a szabadidős sportokat, az egészséges életmódra nevelést. Nála nincs korhatár, szívesen tart foglalkozásokat óvodásoknak, iskolásoknak és nyugdíjas csoportoknak egyaránt. Szívesen viszi a csoportjait különböző országos rendezvényekre, mint például a Családi Mozgásfesztivál. Minden szeptemberben felhívja az edzők, oktatók figyelmét az Európai Sporthétre, hogy minél többen regisztráljunk, megmutatva, hogy itt Nógrád megyében, Salgótarjánban is sokan foglalkozunk az egészséges életmóddal.
Számára fontos, hogy a szabadtéri rendezvényeken ingyenes érjék el a környék lakói ezeket a lehetőségeket.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra