Jelölt profilja

Brjeska Mónika

  • Település: Mende
  • Munkahely:
  • Foglalkozás:

Hat éve, még gimnazistaként kezdett el önkénteskedni az alapítványunknál, ahol vastagbélrákos betegekkel foglalkozunk. Azóta elvégezte az egyetemet, dietetikus lett, és elszántan segíti a betegeket.

A kishúgom az én szememben igazi egészséghős. Önkéntesként is rengeteg programban vett részt, amivel nagyon sok betegnek és hozzátartozónak tudott segíteni, azóta pedig elvégezte az egyetemet, ahol a szakdolgozatát a daganatos betegek táplálkozásáról írta, a kutatás alatt pedig rengeteg dolgot tanult és tapasztalt meg. Még csak nyáron kapta meg a diplomáját, de már egy budapesti kórház onkológiáján kezdheti kidolgozni a saját támogató programját (mert nagyon komoly elképzelései vannak ám) a betegek számára.
Szerintem megédemli az Egészséghős díjat, hogy tudja milyen fontos, amit eddig is, és ezután is tesz a betegekért. Hogy érezze mekkora szükség van rá, és a fiatalok is lássák, hogy szükség van rájuk. Hihetetlenül büszke vagyok, hogy ilyen fantasztikus, kitartó, és elkötelezett felnőtt lett belőle.

Lezárult a szavazás Vissza a lista oldalra