Gyerek-Szülő Kapcsolat

Kapcsolódó videók

Lélek és elme

VideóRendelő: Hogyan legyünk jó szülők helyes minta hiányában?

Egy rossz gyerekkor után és helyes szülői minta hiányában vajon hogyan válhatunk jó szülőkké? Mit tegyünk, hogy ne legyenek folyamatosan kétségeink? Ebben segít a VideóRendelő adásában Bóna Katalin pszichológus, life coach.

Lélek és elme

VideóRendelő: Szükség van-e szigorra a gyermeknevelésben?

Dr. Belső Nóra pszichiáter szerint nem feltétlenül kell szigorral nevelnünk gyermekeinket. A legfontosabb, amit szülőként tehetünk, ha szeretjük őket, bizalommal közeledünk feléjük és folyamatosan kommunikálunk velük. Meg kell szabnunk a szükséges határokat, de azon belül hagyni kell őket szabadon mozogni.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +13 °C
Minimum: +2 °C

A felhős tájakon is szakadozik a felhőzet, és általában sok napsütés valószínű a gomolyfelhő-képződés mellett. Helyenként - nagyobb eséllyel nyugaton és északkeleten - valószínű zápor. Az északnyugati szelet a délnyugati és északkeleti tájak kivételével élénk széllökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő. Napközben kettős fronthatás okozhat kellemetlen tüneteket az időjárásra érzékenyek körében.