Gaál Viktor

Kapcsolódó videók

Betegségek

VideóRendelő: Mit tegyünk, ha párunk jobban hallgat az édesanyjára, mint ránk?

Gaál Viktor pszichológus beszél a felnőtté válásról, a szülőkről való leválás fontosságáról a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Tudunk változtatni a generációk óta fennálló rossz családmodellen?

Mit tehetünk ha szüleink, nagyszüleink is feszült, problémákkal teli családban éltek? Túl tudunk-e lépni a tanult, berögzült sémákon? - erre a kérdésre válaszol Gaál Viktor pszichológus a VideóRendelő adásában.

Betegségek

VideóRendelő: Mit jelent, ha valamit elgyászolunk?

Hogyan éljük meg, ha egy számunkra fontos személyt elvesztünk, hogyan lehet feldolgozni és miért olyan fontos az elgyászolás folyamata - erről beszél a VideóRendelőben Gaál Viktor pszichológus.

Lélek és elme

VideóRendelő: Hogyan legyünk jó apák?

Olvasónk, feleségével együtt régóta szeretett volna kisbabát. Most mégsem tud közelíteni kisfiához, bármennyire is szereti. Hogyan válhat jó apává? - erre a kérdésre válaszol Gaál Viktor pszichológus a VideóRendelőben.

Lélek és elme

VideóRendelő: Normális, ha a férjem mindent szimmetrikusan helyez el, és ezt elvárja mindenkitől?

Gaál Viktor pszichológus a kontrollmánia lelki hátteréről, okairól beszél a VideóRendelő adásában.

Lélek és elme

VideóRendelő: Minden betegség lelki eredetű?

Gaál Viktor pszichológus a test és lélek kapcsolatáról és egységéról, lelki bajaink testi megnyilvánulásairól beszél a VideóRendelőben.

Intim & szex

VideóRendelő: Létezhet boldog párkapcsolat szex nélkül?

Nagyon szeretem a feleségem, de egy ideje nincs már szex. A munkahelyemen elkezdtem nagyon vonzódni egy kollégámhoz, amitől bűntudatom van. Gaál Viktor pszichológus, olvasónk problémáira próbál magyarázatot és egyben megoldást találni a VideóRendelő adásában.

Lélek és elme

VideóRendelő: Képesek vagyunk egyedül is megbirkózni a pánikbetegséggel?

A pánikrohamoknak, a pánikbetegségnek mindig konkrét okai vannak. A probléma feloldása nélkül nem lehetséges a gyógyulás, éppen ezért mindig szakember segítségét kell kérni - mondja el válaszában Gaál Viktor pszicholós.

Lélek és elme

VideóRendelő: A pánikbetegség csak gyógyszeresen kezelhető?

Gaál Viktor pszichológus a pánikbetegség okairól, kezelési lehetőségeiről beszél a VideóRendelő adásában.

Lélek és elme

VideóRendelő: Szerelmi bánatra antidepresszáns?

Olvasónk egy nagyon fájdalmas szakításon van túl. Pszichológusa tanácsára antidepresszáns szedésébe kezdett, de nincs meggyőződve ennek helyességében. Gaál Viktor pszichológus segít olvasónknak abban, hogy milyen úton tud újra önmaga lenni.

Lélek és elme

VideóRendelő: Hogyan tehetünk az állandó szorongás ellen?

Az adott helyzetekre állandó szorongással való reagálásnak több oka is lehet, de mindenképpen mélyen gyökerezik. Okokról, feloldásról, pszichoterápiáról beszél Gaál Viktor pszichológus a VideóRendelőben.

Lélek és elme

VideóRendelő: Miért alakul ki a kapuzárási pánik?

Olvasónk sikeres üzletember, ideális, boldog családdal. Egy ideje mégsem érzi jól magát a bőrében. Ez a kapuzárási pánik? - olvasónk kérdésére Gaál Viktor pszichológus felel a VideóRendelőben.

Gyógyszerkereső

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +10 °C
Minimum: -1 °C

A Nyugat-Dunántúlon egész nap derült idő valószínű, másutt viszont erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, de a legtöbb helyen így is többórás napsütésre lehet számítani. Ez alól az északkeleti megyék lehet kivétel, ott tartósabb lehet a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A Dunától keletre megélénkül, a Tiszántúlon olykor meg is erősödik az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű. Késő estére 0 és +7 fok közé hűl le a levegő. Hidegfronti hatásokkal kell számolni az arra érzékenyeknek, lesz viszont sok napsütés, ami segíti a D-vitamin termelődését.